Ege Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop’a akın etti

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop’a akın etti

24.08.2017 - 06:15 | Son Güncellenme:

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop’a akın etti

Ege-Koop, Fuar’a ve Kurban Bayramı’na özel “Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri”, “Ege-Koop Gedizkent 2”, “Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri” ve önümüzdeki ay temeli atılacak olan “Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri-1”e yönelik 99 dairelik kampanya başlattı. Fuar alanı 2 nolu holde yer alan Ege-Koop standı, yatırım yapmak isteyen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Fuarın açıldığı ilk günden itibaren yoğun bir taleple karşılaştık. Ege-Koop, 32 yılda tamamladığımız 12 ayrı projeyle gerek yatırım yapmak isteyen gerekse konut sorununu çözmek isteyenleri hep karlı çıkardı” dedi. Aslan, satışa sunulan daire fiyatlarının yüzde 30-40 altında olduğuna dikkat çekti.

Haberin Devamı

Keyifli Yaşam Evleri

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, “Oturma raporu alınmış, yüzme havuzlu, peyzajı tamamlanan Keyifli Yaşam Evleri’nden ev sahibi olmak isteyenler hiç peşinatsız ve kredili bir şekilde 165 bin liradan başlayan fiyatlarla kampanyamızdan yararlanabilir” dedi.

Gedizkent 2

Menemen Merkez’de Kubilay anıtının yakınında 190 konut, 4 bloktan oluşan “Ege-Koop Gedizkent-2” projesi için yine fuar ve bayram kapsamında özel bir kampanya sunduklarını söyleyen Aslan, “Burada 15 dairemiz için 5-10 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz” diye konuştu.

Deniz manzaralı

Geçen hafta temeli atılan Ege-Koop’un 13. onur projesi olan “Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri”nin şimdiden yüzde 70’inin satışının gerçekleştiğini hatırlatan Hüseyin Aslan,“Projemizde zemin katlar dahi İzmir Körfezi’nin manzarasına sahip. 286 bin liradan başlayan fiyatlarla, yüzme havuzlu, otopark sorunu olmayan alt yapısı tamamlanmış dairelerimiz 2019 yılında tamamlanacak” dedi.

Haberin Devamı

Turgutlu’da Prestij Evleri

Ege-Koop’un İzmir dışında da yatırımlara başladığını belirten Aslan, “Ege-Koop yalnızca İzmir’de değil artık Türkiye’nin dört bir yanında yeni yatırımlara imza atacak. Bunun ilk örneği de Turgutlu’da. Buradan ev sahibi olmak isteyenler için de 286 bin liradan başlayan fiyatlarla özel bir kampanyamız var” diye konuştu.