Konut Evde Pötikare Modası

Evde Pötikare Modası

17.07.2014 - 10:41 | Son Güncellenme:

Scotch-Brite™ pötikare modasını ev temizliğine taşıdı.

Evde Pötikare Modası

Pötikare modasını ev temizliğine taşıyarak evlere şıklık katan; temizlik bezleri, paspas ve süngerden oluşan Scotch-Brite™ Pötikare Serisi, ev temizliğinin vazgeçilmezi olacak.

Haberin Devamı

Scotch-Brite™ markası ile 3M, hayatı kolaylaştıran inovatif ürün ve çözümlerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor. "Temizlik Ne Rahat" sloganıyla evlere zahmetsiz temizlik getiren Scotch-Brite™’ın Pötikare Serisi, ev temizliğine şıklık katıyor. Sıradan tek renkli bezlerden sıkılan ve uzun süreli kullanıma dayanıklı ürünler arayanların yardımına koşan Scotch-Brite™ Pötikare Serisi, kaliteyle estetiği bir araya getiriyor.

Temizlik ürünleri sektörü ile modayı buluşturduklarını anlatan Tüketici Ürünleri Grubu Pazarlama Müdürü Seda Aktaş “Kadınlar vakitlerinin önemli bir bölümünü temizliğe harcıyorlar. Bununla birlikte yaşam alanlarında her objenin estetik ve güzel olmasını arzu ediyorlar. Biz Scotch-Brite™ Pötikare Serisi ile bu estetik kaygıyı temizlik sektörüne taşıdık. Küçük kareler bereketi simgeliyor; ev dekorasyonunda, masa örtülerinde, servis tabaklarında, bardaklarda pötikare kullanımına sıklıkla rastlıyoruz. Mekanlara şıklık ve sıcaklık katıyor. Biz pötikareleri ürün serimize taşıyarak tüketiciye temizlik ürünleri sektöründe farklı bir alternatif sunduk. Migros’larda satışa sunulacak bu yeni ürün grubumuzun tüketicilerin favorisi olacağına inanıyoruz.” dedi.

Haberin Devamı

Scotch-Brite™ Pötikare Serisi, tezgahlardan bulaşıklara, zeminden banyo temizliğine kadar evlerin her köşesini temizlemeye yönelik ürünler sunuyor. Temizlik bezleri, paspas ve süngerlerden oluşan ürün serisi Scotch-Brite™ Pötikare Serisi, her türlü kir ve lekeyi kolayca temizlemenizi sağlıyor. Üstelik Scotch-Brite™ Pötikare temizlik bezleri uzun süre kullanıma, paspaslar ise ayrıca çamaşır suyuna dayanıklılığı sayesinde üstün performans gösteriyor. Tam 5 farklı renk seçeneği sunan ve çok amaçlı kullanılabilen Scotch-Brite™ Pötikare temizlik bezleri arasından, farklı kullanım alanları için farklı renkler seçerek iç rahatlığıyla temizlik yapmak mümkün. Özenle dayanıp döşenen, mis gibi kalması için yoğun çaba gösterilen tarz sahibi yuvaların şıklığına şıklık katacak Scotch-Brite™ Pötikare Serisi, ev temizliğinin vazgeçilmezi olacak.