Gündem Evini kaptırdı eşi boşanma davası açtı!

Evini kaptırdı eşi boşanma davası açtı!

05.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılara ev parasını kaptıran Adanalı Leyla Tatik, bir darbe de eşinden yedi. ‘Parayı dolandırıcılara verdiğim için eşim boşanma davası açtı’ diyen Tatik, pazarda çaycılık yaparak hayata tutunmaya çalışıyor.

Evini kaptırdı eşi boşanma davası açtı

Adana’da telefonla arayan dolandırıcılara inanıp 100 bin liraya sattığı evinin parasını kaptıran 64 yaşındaki Leyla Tatik, olanlara kızan kocasının açtığı boşanma davasıyla ikinci darbeyi yedi.

Emekli işçi Mehmet ve Leyla Tatik çifti, telefonda kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıya inanıp evlerini 100 bin liraya sattı. Parayı dolandırıcının talimatına uyup çöp konteynerine bırakan çift, daha sonra dolandırıldıklarını anlayınca evi geri alabilmek için arayışa girdi.

Haberin Devamı

‘Ne ev kaldı ne huzur’

Eşi ve kendisinin emekli maaşını teminat olarak gösterip bankadan kredi çekmek isteyen çift, bankanın olumsuz cevabıyla yıkıldı. Çaresizlikten ne yapacağını bilemeyen Leyla Tatik, şimdi semt pazarında kızıyla çay satarak geçinmeye çalışıyor.
Dolandırıcılık haberlerini duydukça, ‘insanlar nasıl inanıyor’ diye düşünmesine rağmen, kendi başına gelince gerçeği anladığını belirten Leyla Tatik, “Sanki hipnotize ediyorlar. Polis akrabam var, her şeyi ona danışırdım, ama o gün ne olduysa arayamadım bile” dedi. Dolandırıldıktan sonra hayatlarının altüst olduğunu söyleyen Leyla Tatik, “Ne evimiz kaldı, ne de huzurumuz. Bütün hayatımız bir telefonla değişti” diye yakındı.

Eşi Mehmet Tatik’in de, olaylardan kendisini sorumlu tuttuğunu ifade eden Leyla Tatik, “Kocam tüm suçun bende olduğunu söyledi. Mahkemeye verip beni boşamaya karar verdi. Evimden olduğum gibi, bir de yuvam yıkılacak” diye ağladı.