Malatya Evkur Yeni Malatyaspor'da Yiğitcan Erdoğan'dan Rehavet Uyarısı

Evkur Yeni Malatyaspor'da Yiğitcan Erdoğan'dan Rehavet Uyarısı

23.01.2017 - 16:11 | Son Güncellenme:

.

Evkur Yeni Malatyasporda Yiğitcan Erdoğandan Rehavet Uyarısı

Evkur Yeni Malatyaspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Yiğitcan Erdoğan yaptığı açıklamada, “Şampiyonluk hedefi olan bir takımız. Kazanmak önemli, kazandığımız için mutluyuz” dedi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yiğitcan Erdoğan, takımın son durumu ve bu hafta oynayacakları Samsunspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Amacımız, güzel bir seri yakalayıp o şekilde devam etmek”
Boluspor ve Sivasspor maçında ortaya iyi performans koyduklarını anımsatan Yiğitcan, “Çok şükür halimize. İkinci yarı başladı. Bolu ve Sivas maçlarında iyi oynadık. Mersin maçında biraz zorlandık. Bu tür maçlar zor oluyor. Rakibin içinde bulduğu sıkıntı olsun, kadro yapısı olsun. Bizde tecrübeli ayaklar olduğu için rahat kazanacak gözüyle bakıyorduk. Ama tabi futbol öyle değil. Sahada mücadele eden, karşımızda mücadele eden 11 tane meslektaşımız çok da iyi mücadele ettiler. Maçın başında bir gol bulduk. Tabi ikinci ve üçüncü golü bulsak rakibin direnci düşecekti. Bizim için daha rahat bir maç olabilirdi. Biz golü bulamadıkça tabi rakibin de direnci arttı. Sahamızın durumuyla alakalı çok bir şey söylemiyoruz. Zaten hepiniz durumun farkındasınız. Dediğim gibi biz şampiyonluk hedefi olan bir takımız. Kazanmak önemli, kazandığımız için mutluyuz. İnşallah güzel bir seri yakalayıp, o şekilde devam etmek amacımız” diye konuştu.

“Biz burada arkadaşlarımızla kardeşiz, birbirimize rakip değiliz”
Defans hattındaki rekabetin başarıyı getireceğini de vurgulayan Yiğitcan, “Biliyorsunuz, her zaman rekabet başarıyı getirir. Sezer de çok kaliteli bir arkadaşımız. İlk yarı Murat da keza öyle kaliteli bir arkadaşımızdı. Bunlar yönetimin, teknik heyetin kadro planlamasıyla alakalı konular. Biz burada arkadaşlarımızla kardeşiz, birbirimize rakip değiliz. Bizim rakiplerimiz hafta sonu oynayacağımız rakipler. Amacımız belli, hedefimiz belli. Bu hedef yolunda kenetlenip, sen, ben, o demeden sahaya kim çıkıyorsa, onu hem duamızla, hem sırtını sıvazlayarak hazır bir şekilde sahaya çıkarmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

"Biz iyi yaptıklarımızı yapalım”
TFF 1. Lig’deki zirve mücadelesini de değerlendiren Yiğitcan, “Rekabetin olması iyi olur. Arayı açan takımlar mücadeleyi bırakırsa eğer maçların zorluk seviyeleri değişebilir. Herkesin işi sıkı tutması önemli. Bizde işi sıkı tutalım, inşallah sonunu da güzel getirelim. Samsun maçı da her maç gibi zor maç olacak. Bizim iyi yaptığımız şeyler. Var. Bu iyi yaptığımız şeyleri zaman zaman iyi yapamadığımızda sıkıntı yaşıyoruz. Biz iyi yaptıklarımızı yapalım, ondan sonra çok sorun yaşayacağımızı sanmıyorum” ifadelerini kullandı.