Gündem Evli ve Öfkeli 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İzle

Evli ve Öfkeli 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İzle

25.04.2016 - 09:42 | Son Güncellenme:

Evli ve Öfkeli son bölümde Merve'nin ortadan kaybolması Engin'in Tarık'a öfkelenmesine sebep olur. Dilek iyice arada kalmıştır. Merakla beklenen Evli ve Öfkeli 28. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte diziyle ilgili son gelişmeler...

Evli ve Öfkeli 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı İzle

Evli ve Öfkeli son bölümde ekrana kilitledi. Başrollerinde Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan gibi isimler yer alan Evli ve Öfkeli yepyeni bölümleriyle her Pazar saat 20:00'da ATVekranlarında.Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Evli ve Öfkeli 28. yeni bölüm fragmanı haberimizde. İşte detaylar...

Haberin Devamı

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

EVLİ VE ÖFKELİ 27. BÖLÜM ÖZETİ
Merve'nin ortadan kaybolması Engin'in Tarık'a öfkelenmesine sebep olur. Dilek iyice arada kalmıştır. Esra ve Murat müfettiş problemini hallettikten sonra Efkan'a ilişkilerini açıklamaya karar verirler. Lakin Efkan'ın oğlu nişanı attığı için Murat açıklamaya cesaret edemez. Mine ve Cenk'i bebekleri ile ilgili bir sürpriz beklemektedir. Baharın keyfini çıkarmak için gidilen piknik ise Seray ve Dilek'in ortadan kaybolması ile yine içinden çıkılmaz bir duruma yol açacaktır. Şubeye gelen yeni baş komiser sürpriz bir kişidir ve beklenmedik gelişmelere neden olacaktır.

EVLİ VE ÖFKELİ 28. BÖLÜM FRAGMANI

EVLİ VE ÖFKELİ 26. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. Esra ve Murat müfettiş yüzünden ilişkilerinin başında gerilmişlerdir. Birbirlerine tekrarlanmaması için söz verirken yeni maceralara yol aldıklarından habersizdirler. Deniz sayesinde Cihan'a gelen single teklifi, Seray'ın her şeyi yanlış değerlendirmesiyle sonuçlanır. Tarık, Merve ile yaşadıklarından oldukça üzgündür. Tarık, Dilek ile ilgili kararını açıklamak için Merve'nin okuluna gider ancak Merve'nin herkesi ayağa kaldıracak başka bir sürprizi vardır.

Ünlü oyuncu Evli ve Öfkeli dizisine katıldı

Pazar akşamları ekrana gelen atv’nin sevilen komedi dizisi Evli ve Öfkeli dizisine yeni oyuncu dahil oldu…Evli ve Öfkeli‘nin yeni bölümüne sevilen oyuncu Hakan Eratik de katıldı. atv’de pazar akşamları ekrana gelen, başrollerinde Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan’ın yer aldığı Evli ve Öfkeli’nin yayınlanacak olan 27.bölümüne başkomiser Yıldırım karakteriyle Hakan Eratik de dâhil oldu. Evli ve Öfkeli yeni bölümüyle 24 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de atv’de!

BAŞROL OYUNCULARI

Birce Akalay (Esra)

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı… Cihan'la evli.

Haberin Devamı

Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan (Dilek)

Engin'in karısı, Merve'nin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya (Murat)

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Serkan Altunorak (Tarık)

Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.