Gündem Evli ve Öfkeli 30. final bölüm fragmanı yayınlandı- İzle

Evli ve Öfkeli 30. final bölüm fragmanı yayınlandı- İzle

11.05.2016 - 15:59 | Son Güncellenme:

Evli ve Öfkeli 30. bölüm ile final yapıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Evli ve Öfkeli'de Tarık, Dilek'i Sevda'nın teklifini kabul etmesi için ikna eder. İşte Evli ve Öfkeli dizisi ile ilgili son gelişmeler...

Evli ve Öfkeli 30. final bölüm fragmanı yayınlandı- İzle

Başrollerini Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan gibi isimlerin paylaştığı Evli ve Öfkeli final bölümüyle izleyenler karşısına çıkacak. Evli ve Öfkeli dizisinin final bölümü 15 Mayıs 2016, Pazar saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Haberin Devamı

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Tarık, Dilek'i Sevda'nın teklifini kabul etmesi için ikna eder. Engin'in mahkeme çıkışı Tarık'a öfke dolması Dilek ve Tarık için bambaşka bir serüveni başlatır. Reklam çekiminde bir araya gelen Seray ve Deniz için ipler neredeyse kopmak üzeredir. Dilek'in organize ettiği anneler günü yemeğinde Mine'nin Seray'a anlamlı bir sürprizi vardır. Cenk'in, annesi ve Mine için aldığı hediyelerin karışması ise Cenk'e ecel terleri döktürecektir. Esra ve Murat'ın gizli ilişkileri Efkan Müdür'de hayal kırıklığı yaratır. Murat, Yıldırım'ın da katkısıyla zorlu bir sürece girer...

Dilek, Seray, Esra ve Mine; Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulurlar.

Haberin Devamı

EVLİ VE ÖFKELİ 30. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

OYUNCULAR

Birce Akalay (Esra)

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı… Cihan'la evli.

Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan (Dilek)

Engin'in karısı, Merve'nin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya (Murat)

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Serkan Altunorak (Tarık)

Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.

Haberin Devamı

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY KİMDİR?

Yıldız Çağrı Atiksoy (d. 1 Nisan 1986, İzmir), dizi oyuncusu. İki yıl İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan sanatçı daha oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi 'nde devam etti. Ayrıca Plato Film, "Sinema Teknik ve Oyunculuk" eğitimi de almıştır.Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Berrin Akarsu karakteriyle yıldızı parladı.Yedi Güzel Adam isimli dizide de Zehra karakterine hayat verdi.