Gündem Evli ve Öfkeli 8. bölümde gizli plan!-İzle

Evli ve Öfkeli 8. bölümde gizli plan!-İzle

27.11.2015 - 10:21 | Son Güncellenme:

Evli ve Öfkeli dizisi son bölümünde yeni maceralarla geldi. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Evli ve Öfkeli'nin dün akşam yayınlanan bölümünde işler karıştı. İşte Evli ve Öfkeli 8.son bölüm ve detaylar..

Evli ve Öfkeli 8. bölümde gizli plan-İzle

Evli ve Öfkeli dizisi izleyenlerine yine iddialı bir bölüm sundu. ATV ekranlarının sevilen dizisi Evli ve Öfkeli'nin dün akşam yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte Evli ve Öfkeli son bölüm ve detaylar.

Haberin Devamı

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Engin ve Sevda’nın hiç vakit kaybetmeden evleneceğini öğrenen Dilek, bundan sonra onlarla uğraşmayacağına dair söz vermiştir.Ancak Seray buna izin vermez.Dilek burada üzülürken Sevda ve Engin hiçbir şey olmamış gibi mutlu mesut yaşayamazlar.Bu evliliğin gerçekleşmemesi için plan yaparlar.Esra ve Cihan, Dilek’in ellerine tutuşturduğu Zeynep bebekle alışverişe çıkarlar.Bu alışveriş hem Esra ve Cihan’ı birbirine yakınlaştırır hem de Esra’nın karnındaki bebekle bağını güçlendirir.Bu arada Murat, Selin’in onu Kenan’a götüreceğini düşündüğü için onu takip etmeye başlar.Esra, Murat’ın ondan habersiz iş çevirdiğini anlar.

Seray, Sevda ve Engin’in evliliğini engellemek için kurdukları planda başrol oynarken, Macit de kendini Seray’a affettirmek için çırpınmaya devam eder.Seray’ın Deniz’e duyduğu korku ağır basar ve Macit’ten Deniz’i araştırmasını ister.Mine ise Gaye’nin ona bıraktığı Zeynep bebekle kalakalmıştır.Kızların da gazıyla onu Metin’e teslim etmeye karar verir ama Metin bebeğe iyi bakamaz.Mine’nin bebeği bırakacak hiçbir yeri kalmamıştır.Bu süreçte onun en büyük destekçisi Cenk’tir.

Haberin Devamı

Dilek, Seray, Esra ve Mine...

Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulacaktı.

Seray, Deniz'den korktuğu için çareyi Macit'te arar. Macit'in yanından ayrılmaz. Macit bu yakınlığı barıştıklarına yorar ama nedeninin Deniz'den korkması olduğunu anlamaz.
Esra, Kenan'ın teknesine atlayıp gittiğinde Murat ne yapacağını şaşırır. Esra'nın hamile olduğunu biliyordur. Kenan görevi beklenildiği gibi gitmez ve Esra bebeğini düşürme tehlikesiyle karşı karşıya gelir. Gaye, Mine'nin evine iyiden iyiye yerleşir. Kendisine sonunda bir iş bulur ve bebeğe bakmak Mine'ye düşer.
Mine Zeynep bebeğe giderek bağlanmaktadır. Dilek, Engin'in Sevda'ya kesin dönüş yaptığı gerçeğini kabullenir ve yıkılır. Fakat Tarık, Dilek'i yalnız bırakmaz. Engin, Tarık ve Dilek'in bu yakınlığını görünce, durumu kendi lehine çevirmekten geri kalmaz.