Cadde Evliliği beceremiyorum

Evliliği beceremiyorum

13.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

5. evliliğini geçtiğimiz ay tek celsede sonlandıran Yeşim Salkım, evli kalmayı çok istediğini ancak “Evliliği yürütemiyorum, deyip sıyrılmak istiyorum’ diye konuştu

Evliliği beceremiyorum

‘Unutursun Gönlüm’ isimli single çalışmasını kısa bir süre önce piyasaya süren Yeşim Salkım, ‘Kuş Bakışı’ isimli programının konuğu oldu. Oyuncu Hakan Eratik’le yedi yıllık evliliğini geçen ay tek celsede noktalayan Salkım, iş ve özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Beş kez evlenen ve 20 yıldır psikiyatra gittiğini itiraf eden Salkım, “İlk panik atağımı kızım Gizem’e hamileyken geçirdim. Hayatım boyunca hep bir evliliğim olsun, büyük aile masalarında yemekler yiyelim, geniş bir aileye sahip olayım istedim ama evliliği yürütmeyi beceremedim, beceremiyorum. Böyle deyip sıyrılmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Kolay biri değilim’

“Evli kalmak bana yazılmamış” diyen Salkım, “İnsanlar birbirini kaybettikten sonra hatanın kimde olduğunun hiçbir önemi kalmıyor. Hayatıma giren ve giden insanlarla ilgili konuşmayı istemiyorum ama kolay bir insan değilim. Elbette, bir erkeğin hayatını zorlaştırıyor olabilirim” şeklinde konuştu.

Sosyal medyadan takipçileriyle zaman zaman sert tartışmalara da giren Salkım, onlara verdiği cevaplarla ilgili, “Birilerinin bunu yapması gerekir. Yoksa herkes her istediğini yazma hakkını kendisinde bulur” diye konuştu.