Evrensel Yasaları Bilmek Yaşamınızın Koşullarını Değiştirmek İçin Önemlidir

Bir şekilde birbirimizle yollarımız kesiştiyse mutlaka birbirimizden öğrenecek bir şeylerimiz var.

Gerek tek taraflı, gerek karşılıklı..

Ama mutlaka birbirimize bir şey katarız.

"Aydınlanma zamanın geldiğinde bir el yolu gösterecek ve başka bir elde kapıyı açacaktır" der Shemuel Bensusan

İster kabul edin ister etmeyin karşınıza çıkan hiç kimse boş yere çıkmaz.

Karşımıza çıkan herkes yolumuzda ilerlemek için ihtiyaç duyduğumuz insanlardır.

Dolayısıyla bizlerde başkalarının yolunda ihtiyaç duyduğu insanlarız.

Haberin Devamı

Bunun iyisi -kötüsü yoktur, ders derstir.

Bazen mağdur edilirsiniz, bazen başkaları için kötü siz olursunuz.

Bizi diğer tüm canlılardan ayıran özelliğimiz irademizdir.

Özgür irademizle yaptığımız seçimlerin sonucunu yaşarız.

Allah herkesi kendi seçimine bırakmıştır.

Zulüm edersen ona göre karşılığını alırsın

Mağdur edildiysek ona göre...

Bunu anlayan kişi başına gelen şeylerde asla "neden ben?" diye sormaz.

Tazminat Yasası gereği yaptığımızın her şeyin bir karşılığı vardır - Evrensel Kanun Usulüdür ve bizim için sağlanan bereket ve bolluğa uygulanan etkidir. Yaptığımız her şey görünür etkileri para, miras, dostluk gibi hediyelerle verilmektedir.

Siz evrene nasıl bir yayın yapıyorsanız size geri dönen frekansta o olur.

"Benzer benzeri çeker" deriz ama bazen de hayatta birbirine hiçte benzemeyen kişilerin beraber olduklarını görürüz. Bu noktada kafalar karışır. Bunu ise Kelt Rahipleri şöyle açıklıyor.

"Fiziksel dünyada zıtlar, ruhsal dünya da benzerler birbirini çeker."

Zıtlıklarda birleşerek bütünü oluşturur.

Eğer siz kendi dengenizi kurmayı başaramazsanız zıt kutbunuz ile sınanarak bir şekilde bu dengeyi kurmanız sağlanacaktır.

"Her şey akar, ve her şeyde, her şeyin kendi gelgitleri vardır; her şey yükselir ve düşer, sarkaç-sallanma her şeyde kendini gösterir; Sağa doğru olan salıncak, soldaki salınımın ölçüsüdür, ritim telafi eder."

Ritim Yasası bize şunu söyler
Her şey ama her şey değişkendir.
Yasayla uyumlu olarak, bir sonuç noktası bir noktaya ulaştığında, geriye doğru salınım, herhangi bir ileri hareketin tamamen tersine çevrildiği zamana kadar neredeyse farkedilmez bir şekilde başlar, daha sonra ileri hareket tekrar başlar ve süreç tekrarlanır.

Haberin Devamı

Yasanın sizi geri çekmeye başladığını hissettiğinizde korkuya kapılıp veya cesaretinizi kırmayın.

Hayat sizi ne kadar geri çekmiş olursa olsun olumlu olmaya çalışın. Çabalarınız başarısızlıkla karşılaşsa bile, Ritim Kanunu sayesinde (eğer çaba gösterirseniz) yukarı doğru hareket yeniden başlayacaktır.

Zaman içinde, geriye doğru hareketler, önceki geri dönüşlerinize göre daha az negatif hale geldikçe ve kendinizi daha da yükselttikçe, aziminiz ödüllendirilir.

Tüm Evrenin yönetildiği Evrensel Yasalar vardır.

Kybalion'da da belirtildiği gibi "Evren kendi çerçevesini oluşturan ve birlikte tutan bu yasalar sayesinde var oluyor."

Bu Evrensel Yasaları ve Temel Çekim Yasasını bilmek ve değişken yasaları nasıl aşacağınızı öğrenmek, yaşamınızın koşullarını değiştirmek için esastır, böylece hedeflenen realitenizi bilinçli olarak oluşturabilirsiniz.

Haberin Devamı

Hindistan'ın Vedik geleneğine kadar 5.000 yıl öncesine dayanan eski mistik, ezoterik ve gizli öğretilerin hepsi Kendinizi anladığınızda, uyguladığınızda, kendinizi bu Evrensel Yasalarla ve hizaladığınızda, hayatınızın her alanında hayal edemeyeceğinizin ötesinde dönüşüm yaşayayacağınızı söyler.

Görecelik Yasası - Bu sınav / ışığın güçlendirilmesi amacıyla bir dizi problem olarak (Başlatma / Ders Testleri) bir dizi sorun olarak ele alınacak ve sorunların çözümü için yüreklerimize bağlı kalacaktır.

Bu yasa aynı zamanda problemlerimizi başkaları sorununa uygun bakış açısıyla karşılaştırmamızı da öğretmektedir. Durumumuzu ne kadar kötü algıladığımız önemli değil, her zaman daha kötü durumda olan biri var.

Enerjinin Sürekli Değişimi Yasası - Bütün insanlar, kendi yaşam koşullarını değiştirme gücüne sahiptir. Daha yüksek titreşimler daha düşük olanları dönüştürür; Böylece, her birimiz evrensel yasaları anlayarak ve prensipleri değişime etki edecek şekilde uygulayarak hayatımızdaki enerjileri değiştirebiliriz.

Evren'deki her şeyin sizin de dâhil olmak üzere, farklı frekanslarda titreşen saf enerjidir.

Düşündüğümüz, söylediğimiz, inandığımız ve inandığımız şey, çevremizdeki evren ve başkaları üzerinde benzer bir etkiye sahip olacaktır. Her şey diğer her şeye bağlıdır. Her ses, şey ve hatta düşüncenin kendine özgü kendi titreşim frekansı vardır. Düşüncelerimizi destekleyen duygulara, duygulara ve kelimelere dikkat etmeliyiz.

Her eylemin (düşünce dâhil) bir tepkisi veya sonucu vardır "Ektiğimiz şeyi biçeriz"

Hayatlarımıza giren şeyleri, olayları ve insanları aslında biz çekeriz. Düşüncelerimiz, hislerimiz, sözlerimiz ve eylemlerimiz, benzer enerjileri çeken enerjiler üretir. Buna göre Negatif enerjiler negatif enerjiler çeker ve pozitif enerjiler pozitif enerjileri çeker.

Tüm duygularınız, "koşulsuz sevgi"nin (aşk anlamında) duygusal titreşimlerin en yüksek ve en incelikli olduğu ve "nefret" in en yoğun ve en üs olduğu titreşimlerdir. Zihinsel titreşimlerinizi isteyerek kontrol etmeyi öğrenebilirsiniz.

Titreşimlerinizi bilinçli olarak arttırarak düşüncelerinizi nefretten sevgiye, korkudan cesarete dönüştürebilirsiniz.

Bu doğru düşüncenin gücüdür.

Nur Demir

Sevgiler tüüm kalbimden:)

http://nrlstyle.blogspot.com.tr/

https://www.facebook.com/NrlStyle/

instagram.com/nrlblog/

Yararlandığım Kaynaklar:

http://www.mind-your-reality.com/seven_universal_laws.html

https://lawsoftheuniverse.weebly.com/12-immutable-universal-laws.html