Gündem Evrim Doğan kimdir?

Evrim Doğan kimdir?

19.07.2016 - 16:03 | Son Güncellenme:

Evrim Doğan, üç yıllık aradan sonra ekranlara Gülümse Yeter dizisiyle geri döndü. Şubat ve Arka Sıradakiler gibi fenomen olan dizilerde rol almış başarılı oyuncu Evrim Doğan, şimdiyse 'Nermin' karakterine hayat vermektedir. Peki Evrim Doğan kimdir? İşte detaylar...

Evrim Doğan kimdir

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Gülümse Yeter güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Peki dizinin 'Nermin' karakretine can veren Evrim Doğan kimdir? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter ise, Show Tv ekranlarının yeni gözdesi olmaya aday görünüyor.

İşte Gülümse Yeter'in Nermini

Evrim Doğan kimdir

Lütfü’nün eşi, Yasemin ve Gül’ün annesi… Araba parasına çantalar, mücevherler, gösteriş için alınan her türlü giysiyle sosyetenin zorlu ve pahalı yollarında emin adımlarla ilerliyor. Estetik dünyasındaki gelişmeleri çok yakından takip ediyor, sürekli botox ve cilt bakımı yaptırıyor. En ünlü markaların en gösterişli kıyafetlerini giyiyor.

Evrim Doğan Kimdir?

Evrim Doğan 1977 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Lise eğitiminden sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girdi ve 2002 yılında buradan mezun oldu.

Haberin Devamı

İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında Cennet Mahallesi dizisinde yaşadı ve Pelin karakterini canlandırdı. 2007 yılında Arka Sıradakiler dizisinde rol aldı.
2011 yılında Dinle Sevgili dizisinde Sakine karakterini canlandırdı.

Şubat, Vicdan gibi dizilerde de rol alan Evrim Doğan son olarak 2015 yılında vizyona giren Sevimli Tehlikeli adlı sinema filminde Nurten rolü ile boy gösterdi.

Evrim Doğan şimdilerde Gülümse Yeter dizisinde rol almaktadır.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler:

2016 – Gülümse Yeter (Nermin Özdemir) (TV Dizisi)
2015 – Sevimli Tehlikeli (Nurten) (Sinema Filmi)
2013 – Vicdan (Gizem) (TV Dizisi)
2012 – Şubat (Kurban) (TV Dizisi)
2011 – Dinle Sevgili (Sakine) (TV Dizisi)
2007 – Arka Sıradakiler (Suna) (TV Dizisi)
2004 – Cennet Mahallesi (Pelin) (TV Dizisi)