Cadde EXPO 2016'da unutulmaz konser

EXPO 2016'da unutulmaz konser

08.07.2016 - 14:43 | Son Güncellenme:

EXPO 2016 Antalya’da bayram tatili boyunca sürecek yerli konserler serisi kapsamında bayramın üçüncü günü Hande Yener sahne aldı.

EXPO 2016da unutulmaz konser

Kral FM’de 'Mehmet’in Gezegeni' isimli programı yapan Mehmet Akbay’ın sunumuyla sahneye çıkan Hande Yener, konserine 'Hani Bana' isimli şarkısıyla başladı. Turkcell büyük amfi tiyatroyu dolduran binlerce hayranına seslenen ünlü popçu, sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

Amfi tiyatroda şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Yener, 'Sebastian', 'Romeo' gibi sevilen şarkılarının yanı sıra Serdar Ortaç ile birlikte düet yaptığı 'İki Deli' ve Seksendört ile düet yaptığı 'Rüya' isimli şarkılarını da seslendirdi.

Pop ve elektro müzik tarzındaki şarkılarıyla EXPO 2016’yı coşturan Yener şarkıları kadar sahne şovuyla da beğeni topladı. Turkcell Büyük amfi tiyatro sahnesinde barkovizyonda Yener’in kliplerinden görüntüler dönerken, sahnede ise erkek ve kadın dansçılar Yener’in şarkılarına eşlik etti. Ünlü sanatçı Yener, “Ben Antalya’yı çok özlemişim. Hayatımın 3 yılı burada geçti. Hala unutmadım. Her geldiğimde duygulanıyorum ve özlüyorum. Yaşlanınca yerleşirim diye düşünüyorum ama yaşlanmayacağım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Hande Yener, 31 Temmuz’a kadar EXPO 2016 Antalya’da sahnelenecek 'Küçük Ağa Sihirli Orman'da' isimli tiyatro oyununda rol alan Survivor yarışmacılarından Efecan Dianzenza, 'Küçük Ağa' Dizisiyle tanınan Emir Berke Zincidi, Burak Temiz, Arda Şahin, Ilgım Kablan, Selim Sunbay ve Efe Köse'yi sahneye davet etti. Efecan, seslendirdiği rap parçayla geceye renk kattı.

Müzikseverler, konser boyunca Hande Yener’i cep telefonuyla görüntülerken, Yener’de bir ara sahneye cep telefonuyla çıkarak selfie çekti ve kendisini izleyenleri görüntüledi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü şarkıcı, geçmişten bugüne sevilen parçalarını seslendirerek, EXPO 2016 Antalya’da unutulmaz bir konsere imza attı.