Editörün Seçtikleri Eyüp Sabri Tuncer sıvı sabunları ferahlatıyor

Eyüp Sabri Tuncer sıvı sabunları ferahlatıyor

05.07.2017 - 15:28 | Son Güncellenme:

Kusursuz bir temizlik için tasarlanan Bahçe Ferahlığı ve Gizemli Ferahlık Yüzde 100 Doğal Zeytinyağlı Yeni Sıvı Sabun Serileri ile ellerinizin günlük bakımını yaparken nefis kokularla tazeleneceksiniz.

Eyüp Sabri Tuncer sıvı sabunları ferahlatıyor

Eyüp Sabri Tuncer, günlük bakımınız için gizemli suların masmavi derinliklerinden ve doğanın eşsiz bahçelerinin huzur dolu birçok köşesinden ilham aldı. Kusursuz bir temizlik için tasarlanan Bahçe Ferahlığı ve Gizemli Ferahlık Yüzde 100 Doğal Zeytinyağlı Yeni Sıvı Sabun Serileri ile ellerinizin günlük bakımını yaparken nefis kokularla tazeleneceksiniz.

Haberin Devamı

Yaşamın her alanına ferahlık ve tazelik katmayı amaçlayan Eyüp Sabri Tuncer, kişisel bakımın en önemli unsuru olan sıvı el sabunlarına kattığı sihirli dokunuşla günlük temizliği keyif haline getiriyor. Eyüp Sabri Tuncer, Bahçe Ferahlığı ve Gizemli Ferahlık adını verdiği seriler ile ellerinize sağlıklı bakım sözü verirken, içeriğinde ki yüzde 100 doğal zeytinyağı ile cildinizin beslenmesine yardımcı oluyor.

Ellerinizde bıraktığı hoş kokuların etkisini uzun süre hissedebileceğiniz Vegan sertifikasına sahip ürünler, renkli ve şık ambalaj tasarımı ile banyolarınıza canlılık katıyor. Yemyeşil bahçelerden ve engin okyanuslardan ilham alan sıvı sabunlar cildinizin doğal dengesini koruyarak teninizde benzersiz bir arınma ve bakım sağlıyor.

Haberin Devamı

Ferahlık ve mutluluk vadediyor

Yüzde 100 doğal zeytinyağı içeren yeni sıvı sabunlar, Balıkesir'in bahar aylarında çiçeklerle süslenen efsanevi zeytin ağaçlarının en değerlilerinden olan Ayvalık zeytin çiçeğinin hafif ve kalıcı kokusu ile sizi zeytin bahçelerinde tatlı bir gezintiye çıkarırken, Bodrum’da sıcacık güneşin altındaki mandalina ağaçlarının ferah, enerjik ve mutluluk veren kokusunu içinize dolduracak.

Kokusuyla büyüleyen Alaçatı lavantası stresinizi alacak, Çeşme limonu ellerinizi çiçeklerle saracak. Ege’nin muhteşem doğasından ilham alınarak ürünlerine Ayvalık Zeytin Çiçeği, Bodrum Mandalinası, Alaçatı Lavantası, Çeşme Limonu ve Japon Kiraz Çiçeği adı verilen Bahçe Ferahlığı serisi vücudunuzu tazelerken mutluluk veren kokularıyla terapi etkisi yaratacak.

Engin maviliklerden teninize…

Eyüp Sabri Tuncer’in, ‘Gizemli Ferahlık’ konsepti içinde yer alan ve 100 doğal zeytinyağı içeren sıvı sabunu ‘Okyanus’, okyanusun benzersiz kokusu ile zenginleştirilmiş formülüyle, kalıcı kokusuyla ferahlık vererek huzurla dolmanızı sağlayacak.

Yazarlar