Cadde Eyvah Asena tatilde!

Eyvah Asena tatilde!

16.02.2017 - 06:59 | Son Güncellenme:

Asena Atalay oğulları Çınar (5) için 1 yılda harcadığı 451 bin TL’yi eski eşi Caner Erkin’den talep etmiş, icra takibi başlatmıştı.

Eyvah Asena tatilde

Asena Atalay’ın masraf listesinde 45 bin TL’lik kayak tatili de vardı. Asena sosyal medya hesabında oğlu ile kayak yaparken çekilen yeni bir video paylaştı. Takipçileri de “O meşhur 45 bin liralık kayak tatili başladı mı?” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

NE OLMUŞTU?
Çiftin Boşanmak için başvurdukları Mahkeme, Caner Erkin'in Asena Atalay'a ayda 10 bin lira yoksulluk nafakası ödemesine karar vermişti. Caner Erkin'in kısa bir süre evlenmesinin ardından Asena Atalay, evliliğe olan ilk ciddi tepkisini ise Caner Erkin'i icraya vermekle göstermişti. Aile Mahkemesi'nin verdiği karara rağmen Caner Erkin'in yoksulluk nafakasını ödemediğini ileri süren Asena Atalay, avukatı aracılığıyla 5 Ocak'ta İstanbul İcra Müdürlüğü'ne başvurmuştu. 4 Şubat 2016-05 Ocak 2017 arasındaki 12 aylık yoksulluk nafakası olan 120 bin lira ve 5 bin liralık faizi ödenmesi için Caner Erkin hakkında icra takibi başlatmıştı. (Posta)