Şanlıurfa EYYÜBİYE BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

EYYÜBİYE BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

28.09.2016 - 14:25 | Son Güncellenme:

.

EYYÜBİYE BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir noktasında kilitli beton parke taşı döşeme ve stabilize yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Vatandaşların mağduriyetini gidermek ve hayat standartlarını yükseltmek adına çalışmalarına ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla talepleri de anında karşılıyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsalda stabilize yol yapımı merkezde de kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak TOKİ Batıkent Mahallesi’nde 5 Bin metre kare parke taşı döşeme işlemini aralıksız sürdürüyor. Üst yapı çalışmasına da devam eden Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Batıkent mahallesinde üst yapı çalışmalarına başladı. Batıkent mahallesi pazar yeri ve alışveriş merkezi etrafını toprak alandan kurtarıp parke taşı döşemesine başlayan ekiplerin hummalı çalışması sürüyor.
Mahallelerinde yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı Halil Kaya ve Pazarcılar Dernek Başkanı Mustafa Yıldız, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.