Cadde Ezgi Mola: Enis Arıkan'la kardeşten öteyiz

Ezgi Mola: Enis Arıkan'la kardeşten öteyiz

20.06.2017 - 08:53 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ezgi Mola, okul arkadaşı Enis Arıkan'la çıktığı Antalya tatili öncesi Atatürk Havalimanı'nda objektiflere yansıdı.

Ezgi Mola: Enis Arıkanla kardeşten öteyiz

Son dönemde tüm yakın arkadaşlarıyla adının aşk dedikodularına karıştığını belirten Ezgi Mola, "Beni tüm arkadaşlarımla yakıştırıyorlar. Serkan Altunorak'la da Enis'le de arkadaşız, ama öyle aşk meşk durumumum yok" diyerek, basın mensuplarına sitem etti.

Haberin Devamı

Uçak saatini beklemek için solonun dışına çıkıp sohbet eden ikili, objektiflere tebessüm ederek poz verdi. Antalya'ya tatile gittiklerini dile getiren Mola, "Antalya'ya gidiyoruz küçük bir tatile, 'Bu kez birlikte gidelim' dedik. Biz kardeşten öteyiz artık sürekli yan yana gördükleri için dışarıda da 'Sevgili misiniz?' diye soruyorlar. 'Düşünüyoruz yakında çıkacağız' diye şaka yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"İDDİALI KONUŞACAK KADAR CESUR DEĞİLİM"

Komedi dizisi yapmak istediğini ancak bir türlü denk getiremediğini vurgulayan Mola, "Yapmak istiyorum ama ekranda fazla komedi işi yok. O yüzden sabırla bekliyorum. Gelen bir sürü iş oluyor hepsini de sabırla okuyorum. Sağ olsunlar sevenlerimiz ne zaman dizi yapacağımızı sürekli soruyorlar, bakalım doğru zamanı bekleyeceğim" dedi.

Haberin Devamı

Mola, "Komedi de iddialı mısınız?" sorusuna, "Ben hiçbir şeyde iddialı değilim. Öyle iddialı kelimeler edecek cesareti kendimde bulamıyorum. Kendim hakkında konuşmak garip geliyor. Elimden geldiğince işimin iyisini yapmaya çalışıyorum" yanıtını verdi.