Ebeveyn Faber-Castell’den 23 Nisan'a özel “Yaratıcılık Atölyeleri”

Faber-Castell’den 23 Nisan'a özel “Yaratıcılık Atölyeleri”

18.04.2017 - 11:16 | Son Güncellenme:

Faber-Castell’in Oyuncak Müzesi, Rahmi M. Koç Müzesi ve Sabancı Müzesi’nde hayata geçirdiği “Yaratıcılık Atölyeleri” 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı sanatla karşılıyor.

Faber-Castell’den 23 Nisana özel “Yaratıcılık Atölyeleri”

Faber-Castell’in Oyuncak Müzesi, Rahmi M. Koç Müzesi ve Sabancı Müzesi’nde hayata geçirdiği “Yaratıcılık Atölyeleri” 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı sanatla karşılıyor. 22 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek atölyelerde çocuklar renkli ve yaratıcı çalışmalarla buluşacak.

Haberin Devamı

Oyuncak Müzesi’nde gerçekleştirilecek “Minyatür Bebek Evlerimiz” tasarım atölyesi’nde çocuklar bebek evlerinin tarihsel süreçteki değişikliğini gözlemleyip üzerinde sohbet edecek, ahşap malzemeleri kullanarak kendi minyatür bebek evlerini tasarlayacak. Saat 11.00’de başlayacak atölyeye 3-6 yaş grubu çocuklar aileleriyle, 7-12 yaş grubu çocuklar tek başlarına katılabilecek. Müze giriş ücreti 9TL-12TL arası olup atölyeler müze ziyaretçilerine ücretsiz olacak.

Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirilecek “Deniz Kabuğundan Tasarımlar” atölyesinde çocuklar denizdeki güzelliklere desen ve renk katıp hem kendilerine hem de sevdiklerine sürpriz hediyeler hazırlayabilecek. Katılım ücretinin 50TL olduğu atölye 13.00-15.00 saatleri arasında Fenerbahçe Vapuru’nda gerçekleştirilecek ve 8-12 yaş arası çocuklar katılabilecek.

Haberin Devamı

Sabancı Müzesi’nde, 4-8 ve 11-13 yaş gruplarına özel “Gölgelerin Masalı” atölye çalışması gerçekleştirilecek. Çocuklar, Karagöz ve Hacivat figürlerinden ilham alarak kendi gölge karakterlerini tasarlayacak, kurulacak gölge sahnesinde karakterlerini canlandırma imkanı bulacak. Atölyeler 11.00-13.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında yapılacak.

Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri”ne katılmak isteyenler müzelerde gerçekleşen çalışmaların detaylı program ve bilgilerine istanbuloyuncakmuzesi.com, rmk-museum.org.tr ve sakipsabancimuzesi.org.tr adreslerinden ulaşılabiliyor.