Editörün Seçtikleri Faber-Castell’den karne hediyesi

Faber-Castell’den karne hediyesi

01.06.2015 - 10:11 | Son Güncellenme:

Faber-Castell, yaz tatilinde çocukların yaratıcılığına yaratıcılık katıyor.

Faber-Castell’den karne hediyesi

Değiştirilebilir tablet suluboyalardan şekilden şekle girebilen eğlenceli keçeli kalemlere, suluboya suluğundan fırça setine kadar, Faber-Castell her ürünüyle yaz tatiline keyif katıyor.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell’in birbirine geçebilen tablet suluboyası ve eğlenceli keçeli kalemleri, çocukların yaratıcı fikirlerini ortaya çıkarıyor.

Tak, Çıkar Resimlerine Eğlence Kat!

Suluboya kapağının iç kısmının palet görevi görmesi de, ürünü daha işlevsel hale getiriyor. Üstelik tablet yedekleri sayesinde, biten renklerin yerine yeni renkler alınarak suluboya yeniden tamamlanabiliyor. Beyaz opak boya hediyeli olan tablet sulu boyalar, 12’li ve 24’lü renk alternatifleriyle raflarda yerini alıyor.

Hem Çiz, Hem Oyna!

Faber-Castell’in eğlenceli keçeli kalemleri, uzun süre bitmemesi, dayanıklılığı ve parlak renkleri ile 4 yaş ve üzeri çocuklar için resim yapmayı keyifli kılarken, su bazlı mürekkebi sayesinde çocukların sağlığına da dikkat ediyor. 5’li, 7’li ve 14’lü renk seçeneğiyle keçeli kalemler çocukların hayal gücünü harekete geçiriyor.

Haberin Devamı

Faber-Castell suluboya suluğu ise katlanabilen yapısıyla taşıma kolaylığı sağlıyor. Suluğun özel içyapısı sayesinde tüm boyalar kolayca temizlenirken, kıvrımlı kenarları sayesinde fırçalar üzerinde kaymadan durabiliyor. 6 farklı seçeneği bulunan suluboya fırçaları sayesinde çocuklar her türlü şekli kolayca boyayabiliyor. Suluboya fırçalarının gövdesinde bulunan ve fırçaların temiz saklanmasını sağlayan koruyucu plastik kılıfı sayesinde çocuklar fırçalarını taşımak için kurumalarını beklemek zorunda kalmıyor, çantaları kirlenmiyor. Bu yaz rengarenk bir dünya Faber-Castell ürünleriyle hayat buluyor.

Yazarlar