Gündem Fabrika Kızı 3. bölüm kahkaha dolu-İzle

Fabrika Kızı 3. bölüm kahkaha dolu-İzle

14.07.2015 - 09:35 | Son Güncellenme:

Fabrika Kızı dizisi 3. bölümüyle ekranlara geldi. Show Tv'nin eğlenceli dizisi Fabrika Kızı'nın son bölümünde neler oldu? İşte Fabrika Kızı 3. bölümden detaylar..

Fabrika Kızı 3. bölüm kahkaha dolu-İzle

Fabrika Kızı dizisi yeni bölümüyle ekranlara geldi. Show Tv'nin yaza özel dizisi Fabrika Kızı'nın yayınlanan son bölümünde neler oluyor? İşte Fabrika Kızı 3. bölümden ve detaylar..

Haberin Devamı

Otuzlu yaşlarının başında olan Aylin (Fulya Zenginer), nişanlısı ile birlikte İzmir’de yaşamaktadır. Hep el üstünde tutularak büyütülmüş, başarılı ve hırslı bir kadın olan Aylin’in hayatı bir gecede değişmiştir. Terfi edilmeyi beklerken işinden olan, gelinlik hayalleri kurarken terk edilen genç kadın, kendini bir anda yapayalnız ve beş parasız bulur.

Tam her şey bitti dediği anda bir telefonla Aylin’in hayatı yeniden başka bir yöne doğru gider. Yıllardır görmediği babasından miras kalan İstanbul’daki fabrika, genç kadının hayatını düzene sokması için bir umuttur. Bu mirasla arasındaki tek engel ise Ferhat (İsmail Demirci) olacaktır.

Yapımcılığını Organize Filmler/Sercan Çiçekoğlu-Engin Acuner, yönetmenliğini Hakan Arslan’ın üstlendiği Fabrika Kızı’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alıyor.

Haberin Devamı

Haziran ayında ekrana gelecek dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Fulya Zenginer (Aylin), İsmail Demirci (Ferhat), , Fırat Albayram (Cansın), Burak Satıbol (Yetkin Birol Şimin), Aydan Burhan (Muzaffer Ana), Alper Kadayıfçı (Yusuf Tandır), Tezcan Fenerciler (Selim), Özge Korkmaz (Nuriye), Fatih Altın (Sami), Begüm Yılmaz (Damla Gül), Sedat Bilenler (Himmet), Alayça Öztürk (Afitap), , Tuğçe Karaoğlan (Asiye) rol alıyor.