Editörün Seçtikleri Fal, artık internette!

Fal, artık internette!

11.04.2014 - 13:19 | Son Güncellenme:

Fal Severlerin ve Falcıların Buluşma Noktası!

Fal, artık internette

“Fala inanma, falsız da kalma” sözü akılların hep bir köşesinde olsa da, herkes fincanda, kartında ya da burç haritasında çıkanları can kulağıyla dinler… Hele bir de falı, fal yapacak kadar iyi bir falcı anlatıyorsa, çıkan kısmetleri dinlemeye kimseler doyamaz!

Haberin Devamı


Tam da bu sebepten yola çıkan birkaç Türk mühendisi bir araya geldi ve “insanlar diledikleri anda, sadece tek bir ‘tık’la fallarına baktırabilsin” dediler…


Ve falseverler ile falcıların buluşma noktası falkulubu.com doğdu!


Falkulubu.com’da Nasıl fal bakılıyor?


Sistem çok pratik.


Evde, ofiste, cafe’de; haftanın 7 gün 24 saati www.falkulubu.com adresini ziyaret ederek uzman yorumculardan dilediğinizi seçip falınıza kolayca baktırabilirsiniz.


Falkulubu.com internet sitesi sadece kullanıcı odaklı ve fala meraklı olan insanların zaman geçirmesi için birçok alternatifi bulunduruyor. Her gün yüzlerce fal sever ve yorumcuyu bir araya getiren servis 72 ülkeye ve 250 binden fazla kullanıcıya ulaşmış durumda. Bu da kullanıcıların ortalama 4-5 gönderimle iyi bir geri dönüş sağladığını gösteriyor.

Haberin Devamı


Kullanıcıların %76’sı kadın.


Fal Kulübü üyelerinin %76'sı kadın ve kahve falı en çok tercih edilen kategori olarak ön plana çıkıyor.
Kullanıcıların en yoğun fal yorumlattığı saatler 18-24 arası.


Siteyi kullananların %92'si Türkiye’den ve Türkiye’yi takip eden ülkeler Almanya, ABD ve Hollanda gibi Türk nüfusunun yoğun olduğu yerler.


Yakında yeni karakterlerle ve farklı dil seçenekleriyle zenginleştirileceğini öğrendiğimiz Fal Kulübü 2014 sonunda 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

Geleneksel Türk kahvesinin eşsiz tadını aldıktan sonra öylece bir kenara bırakamıyorsanız,
tarotun eşsiz gizemine karşı koyamıyor, bir kart da ben seçeyim diyorsanız,
astroloji ile geleceğinize ışık tutmak istiyorsanız,
sizin için seçmiş olduğumuz değerli yorumculara falınızı yorumlatacağınız bu ortamın tadını çıkarmaya hazırsınız demektir.

Yazarlar