Gündem Familya dizisi 5. bölüm fragmanında yalanlar çoğalıyor

Familya dizisi 5. bölüm fragmanında yalanlar çoğalıyor

13.10.2016 - 09:08 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin keyifle izlenen dizisi Familya 5. bölüm fragmanını yayınladı. Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde Hare ve Yaşar'ın evlilik yalanı gittikçe daha karışık bir hal alıyor. Yaşar'ın hastalığı ortaya çıkacak mı? Familya 5. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Familya dizisi 5. bölüm fragmanında yalanlar çoğalıyor

Familya dizisi hız kesmeden devam ediyor. Uğur Yücel'in başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Yaşar'ın hastanede görülmesi çocukları kuşkulandırıyor. Hare ve Yaşar'ın yeni planı ise çocuklar ve Yaşar'ın arasını bir kez daha açılmasına neden olacak. İşte Familya son bölümde yaşananlar ve 5. bölüm fragmanı

Haberin Devamı

FAMİLYA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Casim'in sürpriz hamlesi Beyoğlu hanesinde deprem etkisi yaratır. Hare ve Yaşar bu defa tamamen köşeye sıkışmıştır. İkili olanları çözmenin ve çocuklara açıklamanın bir yolunu ararken, familyanın tüm üyeleri kendi rotalarını çizmeye hazırlanır. Namık açığa alındığı gerçeğini gizlemek için çabalarken, kendini komik bir maceranın içinde bulur. Ezgi ve Toprak arasındaki gerilim giderek yükselir. Bu karmaşanın ortasında bunalan Ateş, herkesten gizli bir karar alır. Yaşar bir yandan Casim'le uğraşmakta, öte yandan tedavisi için önemli bir adım atmaktadır. Casim ve Vedat ittifakında yaşananlar ise, Beyoğlu familyasına doğru yaklaşan tehlikenin ayak sesleridir.

FAMİLYA 5. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı


FAMİLYA DİZİSİNİN GENEL HİKAYESİ

Başrollerinde usta oyuncu Uğur Yücel’in yanı sıra, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Şükran Ovalı, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız’ın yanı sıra Gökhan Kıraç, Enis Arıkan, Olgu Baran Kubilay, Bekir Çiçekdemir, Berat Efe Parlar, İpek Ayaz Kortunç, Murat Şahan, Ozan Coşkun, Neslihan Arslan ve Güven Kıraç yer alıyor.

Familya, 2002 yılında Dünya Kupası’daki Türkiye- Senegal maçında İlhan Mansız’ın attığı golle, herkes büyük bir sevinç yaşarken, parçalanan Beyoğlu ailesinin ve baba Yaşar Beyoğlu’nun (Uğur Yücel) yıllar sonra aldığı bir haberle yeniden ailesini bir araya getirmeye çalışmasının hikayesini konu ediniyor.