Gündem Familya 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Familya 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

25.10.2016 - 11:33 | Son Güncellenme:

Familya dün akşam 6. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen aile dizisinde Yaşar Beyoğlu'nu hapisten kurtarmak için çocukları seferber oldu. Yayınlanan 6. bölümün hemen ardından Familya 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Familya her salı Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Familya 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Familya 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu Familya'nın 6. bölümünde Yaşar Beyoğlunun başının dertte olması komik sahnelere yer verdi. Familya 6. yeni bölümün hemen ardından 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Familya 7. bölüm fragmanı ve merak edilen detaylar....

Haberin Devamı

FAMİLYA 7. BÖLÜM FRAGMANI

FAMİLYA OYUNCULAR

Familya'nın başrollerinde usta oyuncu Uğur Yücel'in yanı sıra, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Şükran Ovalı, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız'ın yanı sıra Gökhan Kıraç, Enis Arıkan, Olgu Baran Kubilay, Bekir Çiçekdemir, Berat Efe Parlar, İpek Ayaz Kortunç, Murat Şahan, Ozan Coşkun, Neslihan Arslan ve Güven Kıraç yer alıyor.

ENİS ARIKAN KİMDİR?

Familya 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Enis Arıkan 3 Ocak 1983 İstanbul doğumludur. Bilgi Üniversitesi’nde Sahne ve Gösteri Sanatları okuyan oyuncunun Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde de Tiyatro eğitimi vardır. Enis Arıkan oyuncu Ezgi Mola ve Şebnem Bozoklu ile sınıf arkadaşıdır.

Enis Arıkan’ın Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda, Dot Tiyatro’da ve Craft Tiyatroda oyunculuk tecrübeleri vardır. Ayrıca çeşitli reklam filmleri ve dizilerde de boy göstermiştir.

Haberin Devamı

Enis Arıkan’ın ilk dizisi 1998 yılında yayınlanan Aynalı Tahir isimli dizidir. Enis Arıkan bu dizide Erman karakterini canlandırmıştır. Arıkan’ın en dikkat çektiği projeler ise 2007 yılında yayınlanan Genco dizisi ile 2012 yılında yayınlanan ve Enis Arıkan’ın otizmli bir genci canlandırdığı Uçurum adlı dizi olmuştur.

Enis Arıkan Yeni sezonda Fox TV ekranlarında yayınlanan, Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil ve Şükran Ovalı gibi isimlerin de yer aldığı “Familya” adlı dizide oynuyor.

Yazarlar