Muğla FAMOUS CUP’TA ÜNLÜLER KIYASIYA YARIŞTI

FAMOUS CUP’TA ÜNLÜLER KIYASIYA YARIŞTI

24.09.2016 - 16:48 | Son Güncellenme:

.

FAMOUS CUP’TA ÜNLÜLER KIYASIYA YARIŞTI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu yıl 11’cisi düzenlenen Famous Cup yelken yarışları birbirinden ünlü isimlerin mücadelesine sahne oldu.
Bu yıl 11’incisi düzenlenen Famous Cup Yelken Yarışları’nda 30 tekne yaklaşık 300 sporcu Ege denizine yelken açtı. Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından Vodafone Red sponsorluğunda düzenlenen yarışlara sanat, spor, siyaset ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı. Rüzgar ile birlikte açık denize yelken açanlar arasında Yonca Evcimik, Mehmet Coşkundeniz, Koray Bilici, Billur Kalkavan, Ercan İnan gibi bir çok ünlü isim vardı.
Yarışma öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, 8 yıldır yelken yarışlarına katıldığını ifade ederek “Ben bu yıl emekliliğimi istiyorum. İlkokul zamanlarından beri yelken sporuyla ilgileniyordum. 8 senedir bu yarışlara katılıyorum. Ben spor yapmayı zaten çok seviyorum. Her yıl arkadaşlarla burada toplanıp bu organizasyonda da yer alıyoruz” dedi.
Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler ise çok güzel bir etkinlik olacağını söyleyerek, “Rüzgarın biraz düşmesini bekliyoruz. Her zamanki gibi güzel bir etkinlik olacak. Bu yarışlarda 7 veya 8’inci yılım oldu. Bu yarışlarda çok eğleniyoruz ve spor yapıyoruz” ifadelerini kullandı.