Oyun Dunyasi Far Cry Hakkında Şok İddia!

Far Cry Hakkında Şok İddia!

04.03.2016 - 14:06 | Son Güncellenme:

İddiaların nedeni iki harita karşılaştırıldığında, aralarındaki farkın yok denebilecek kadar az olmasına dayanıyor. Peki, işin aslı nasıl?  Gamepressure kaynaklı habere göre bir oyuncu her iki oyunun da dünya haritasının kuş bakışı halinin ekran görüntüsünü alarak bir karşılaştırma yapmış. Bu karşılaştırmada su yatakları çevreleyen kaya formasyonlarının kalıbını çizildiğinde, her iki haritanın neredeyse tıpatıp aynısı olduğu görülüyor. […]

Far Cry Hakkında Şok İddia

İddiaların nedeni iki harita karşılaştırıldığında, aralarındaki farkın yok denebilecek kadar az olmasına dayanıyor. Peki, işin aslı nasıl?

Haberin Devamı

Gamepressure kaynaklı habere göre bir oyuncu her iki oyunun da dünya haritasının kuş bakışı halinin ekran görüntüsünü alarak bir karşılaştırma yapmış. Bu karşılaştırmada su yatakları çevreleyen kaya formasyonlarının kalıbını çizildiğinde, her iki haritanın neredeyse tıpatıp aynısı olduğu görülüyor. Far Cry Primal’da yer yüzeyindeki seviyeleri pekâlâ farklı olsa da yukarıdan baktığımızda Far Cry 4’ten pek de farklı gözükmüyor.

Ubisoft aynı taktiği bağımsız Far Cry 3: Blood Dragon oyununda da kullanmıştı fakat Blood Dragon daha az özellik içeren, daha kısa ve bundan kaynaklı daha düşük fiyatlı bir oyun olmuştu.