Ege Farkı, Larissa Göl Evleri’yle yaşayın

Farkı, Larissa Göl Evleri’yle yaşayın

08.10.2017 - 02:57 | Son Güncellenme:

‘Şehrin içinde ama şehirden farklı’ sloganıyla yola çıkan, ERDN İnşaat ve Gayrimenkul’un hayata geçirdiği Larissa Göl Evleri, yeni bir yaşamın kapılarını sizlere açıyor.

Farkı, Larissa Göl Evleri’yle yaşayın

‘Şehrin içinde ama şehirden farklı’ sloganıyla yola çıkan, ERDN İnşaat ve Gayrimenkul’un hayata geçirdiği Larissa Göl Evleri, yeni bir yaşamın kapılarını sizlere açıyor. “Bu topraklardan kazandıklarımızı bu topraklara harcıyoruz” düşüncesiyle yola çıkan ve yüzde 100 Türk sermayesiyle, ERDN İnşaat ve Gayrimenkul’un kendi arazisi üzerinde konumlanan projede 15.300 metrekarelik doğal bir göl de bulunuyor.
Beş etaptan oluşacak olan Larissa Göl Evleri’nin birinci ve ikinci etap satışlarının ardından üçüncü etap satışları da Eylül ayında başladı. Ev sahibi olmak isteyenlere birbirinden farklı seçenekler sunulan Larissa Göl Evleri’nde, “Peşinatsız, 1000 TL taksitle ev sahibi olma” kampanyası devam ediyor.
Balkonlarda ağaç yetişecek
40 bin metrekare arazi üzerine 125 bin metrekare inşaat alanına konumlanan projede, yürüyüş alanları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, açık-kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, squash ve fitness alanları bulunuyor. 32 mağazalık ‘Agora Çarşı’, 250 kişilik amfitiyatro ve cep sineması da daire sahiplerinin hizmetine sunulacak.
Larissa Göl Evleri, dikey orman konseptiyle de Türkiye’de bir ilk olacak. Bu konseptle, topraktan alınan metrekare tekrar toprağa kazandırılıyor. Balkonlarda mevcut iklime uygun olmayan ağaçların yerine zeytin, üzüm, incir gibi iklim şartlarına uyumlu ağaçların yetiştirilmesi amaçlanıyor. Doğaya-çevreye önem veren ve mevcut doğal ortamı korumayı ilke edinen proje, doğanın sunduğu eşsiz doğal kaynakları kullanmanın yollarını da bir araya getirecek. Yağmur ve yeraltı sularıyla ağaçlar ve yeşil alanlar sulanacak, bununla birlikte güneş panelleri konularak bahçedeki ışıklandırmalar güneş enerjisiyle sağlanacak.
‘Genç Yaşam’ konsepti
Larissa Göl Evleri, ‘Genç Yaşam’ konseptiyle ‘Laundry’ ve ‘Housekeeping’ hizmetlerini sunuyor. Böylece, daire sahipleri, temizlik ve çamaşır gibi işlerle uğraşmak yerine, spor ve alışverişle, sevdikleri ve ailesiyle kaliteli zaman geçirme olanağına sahip olacak.
Üniversitelilerin adresi!
Menemen’e 5, Aliağa ve Karşıyaka’ya 20 dakika uzaklıkta bulunan Larissa Göl Evleri, İzmir Kâtip Çelebi, Bakırçay, Gediz ve Celal Bayar üniversitelerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor.
Projeden, Menemen İZBAN ile üniversitelere her zaman, Foça’ya da yaz süresince ücretsiz shuttle hizmeti olacak.
Akıllı evler
45 ile 96,5 metrekare arası farklı büyüklüklerde 1+1, 90 metrekareden başlayan 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin olduğu tüm daireler, ‘akıllı ev’ sistemiyle donatılacak. ERDN İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Erden, “Akıllı evler yapıyoruz, akıllı insanlar için akıllı yatırımlar yapsınlar diye” vurgusunu yapıyor.
Larissa Göl Evleri’nde ‘E24’ satış ekibinin çalışmalarıyla satışlar tüm hızıyla sürüyor.
Projeyle ilgili detaylı bilgiyi, proje alanı içinde bulunan satış ofislerinden edinebilirsiniz.