Cadde Faruk Sabancı düşme tehlikesi atlattı

Faruk Sabancı düşme tehlikesi atlattı

13.03.2018 - 16:47 | Son Güncellenme:

Uluslararası arenada verdiği konserlerle binlerce kişiyi kendisine hayran bırakan Faruk Sabancı, Volkswagen Arena İstanbul'da verdiği konserle Türkiye'deki elektronik müzik severlerle buluştu.

Faruk Sabancı düşme tehlikesi atlattı

Organizasyonunu One Colony'nin üstlendiği Battered Bruised & Bloody Tour kapsamında çıktığı Volkswagen Arena sahnesinde performansı ve görsel şovlarıyla geceye damgasını vuran Faruk Sabancı, etkinliğe yoğun ilgi gösteren gençlerin gönüllerini fethetti.

Haberin Devamı

DÜŞMEKTEN SON ANDA KURTULDU

Performansı sırasında bir an olsun yerinde durmayan başarılı Dj, bir ara küçük bir aksilik yaşadı. Bir hayranının çığlık çığlığa kendisini sahne önüne davet etmesine kayıtsız kalamayan Faruk Sabancı, sahne önüne doğru ilerlerken sendeleyip düşme tehlikesi atlattı. Kıvrak bir manevra ile yaklaşık 2.5 metrelik podyumdan düşmekten son anda kurtulan Dj, performansı sırasında playlist'inde Türkiye'den sadece Tarkan'ın hit olmuş parçalarına yer verdi.

Konser sonrası kısa bir açıklama yapan Dj Faruk Sabancı, "Uzun zamandır Türkiye'deki dinleyicilerimle buluşmayı bekliyordum. Harika bir geceydi. Aşık olduğum topraklarda, aşık olduğum müziği yapmak beni çok ama çok mutlu ediyor. Bizim yaptığımız müzik henüz Türkiye'de tam olarak doğru anlatılan ve doğru icra edilen bir müzik değil. Dolayısıyla sahnede sadece müzik yapmıyoruz. Bizim bir misyonumuz var ve bu gece bu misyona uygun bir performans sergilemeye çalıştım. Dünyanın birçok noktasında oturmuş bu kültürün ülkemizde de gerektiği noktaya gelmesi benim için çok önemli. Son olarak burada bizlerle birlikte olan herkese şükranlarımı sunuyorum" sözleriyle, Volkswagen Arena'yı dolduran müzikseverlere teşekkür etti.
Gece sonunda kulisi önünde uzun hayran kuyruğu oluşan Faruk Sabancı, güvenlik tedbirleri dolayısıyla mekanı arka kapıdan terk etmek zorunda kaldı.