Moda Fashion Week'den satır başları

Fashion Week'den satır başları

18.03.2015 - 09:48 | Son Güncellenme:

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, bugün beşinci sezonuna Antrepo 1 ve Antrepo 7'de merhaba dedi.

Fashion Weekden satır başları

5 gün sürecek etkinlikte toplam 41 marka ve tasarımcı Sonbahar 2015 koleksiyonlarını sergileyecekler. 14:00'da Affair defilesiyle başlayan dopdolu program, gün boyunca moda dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul yeni adresinde

Daha önce üç defa Antrepo 3'te, bir defa da Kuruçeşme Arena'da gerçekleşen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, beşinci sezonunda Antrepo 1 ve Antrepo 7'yi etkinlik alanı olarak kullanıyor. Etkinliğe özel olarak inşa edilen bir köprüyle birleşen iki bina, üstün prodüksiyon olanaklarıyla davetlilere benzersiz bir moda haftası deneyimi sunuyor.

DB Berdan, "Bedeninle gurur duy" diyor

Koleksiyonlarında toplumun farklı ön yargılarına eleştirel bir bakış açısıyla yaklaşan DB Berdan, bu kez ahlak kavramındaki yanlışlıkları koleksiyonuna taşıyarak "Bedeninle gurur duy" mesajını verdi. Defile öncesi kuliste modellere koleksiyonun canlı renklerini yansıtan, metalik ışıltıların ön planda olduğu bir makyaj uygulandı.

Mercedes-Benz Türk, isim sponsorluğunun beşinci sezonunu kutluyor

Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Şükrü Bekdikhan, düşüncelerini "Etkinliğin isim sponsoru olarak 5. sezonu karşılamaktan ötürü mutlu ve gururluyuz. Her sezon daha da güçlenerek uluslararası arenada dikkatleri üzerimize toplayarak Türk tasarımcıların seslerini global ölçekte duyurmalarına büyük katkı sağladığımıza inanıyoruz" sözleriyle dile getirdi.

Niyazi Erdoğan'dan sonsuzluğa övgü

5 sezondur aralıksız olarak koleksiyonlarını Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da sergileyen başarılı tasarımcılardan Niyazi Erdoğan, çağdaş erkeklere hitap eden Sonbahar 2015 koleksiyonunda ilhamını İlhan Koman'ın heykellerinde gözlemlenebilen zıtlıkların uyumundan alıyor. Defilede kağıt heykelleriyle son dönemde dikkat çeken Papier Atelier'nin maskeleri beğeni topladı.

Yazarlar