Cadde Fashion Week’te Sanat Güneşi açtı

Fashion Week’te Sanat Güneşi açtı

28.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Moda dünyasını ve tasarımcıları İstanbul’da bir araya getiren ‘Mercedes- Benz Fashion Week İstanbul’ bu yıl 11’inci kez kapılarını açtı.

Fashion Week’te Sanat Güneşi açtı

Modaseverlerin heyecanla beklediği ‘Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da ünlü modacıların ve tasarımcıların Sonbahar-Kış 2018 Koleksiyonları 30 Mart’a kadar Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek defile ve şovlarla görücüye çıkacak. Açılışı dün yapılan moda haftasında bu sezon 32 marka ve tasarımcı tasarımlarını sergileyecek.

Haberin Devamı

Fashion Week’te Sanat Güneşi açtı
Ayrıca, Mercedes-Benz Uluslararası Moda Değişim Programı kapsamında, Gürcü modasının önde gelen temsilcilerinden Atelier Kikala ilk defa konuk olarak tasarımlarını tanıtacak. Organizasyonda, Aslı Filinta, Bahar Korçan, Belmak Özdemir, Cihan Nacar, Çiğdem Akın, Deniz Berdan, Mehtap Elaidi, Meltem Özbek, Mert Erkan, Nihan Peker, Niyazi Erdoğan, Özlem Kaya, Raşit Bağzıbağlı, Tuvanam, Zeynep Tosun ve önemli markalar podyumdaki yerlerini alacak.

Zeki Müren’i andı

Moda haftasının açılışı, bir dönem gazinocular kralı olarak da bilinen Osman Kavran’ın torunu Ece Kavran’ın markası Urun’un defilesiyle yapıldı. Modacı, podyumu çocukluğunun dönemini ve ilklerini taşıdığı gazino sahnesi ambiyansıyla süslendi. Türk sanat müziğinin efsane ismi Zeki Müren’in fotoğrafının olduğu podyumda, hem ünlü sanatçıyı hem de dedesi Osman Kavran’ı anan Kavran, “Hikayemin en başından, doğduğum yerden, çocukluğumun sahnesinde Zeki Müren’den başlıyoruz”
dedi. Davetlilerin nostalji dolu anlar yaşadığı defilede, Müren’in Kavran’ın annesi ve babasının nişan yüzüklerini taktığı görüntüler de yansıtıldı.