Kültür Sanat Fatboy Slim MIX Festival’e geliyor

Fatboy Slim MIX Festival’e geliyor

18.10.2017 - 14:28 | Son Güncellenme:

Zorlu PSM’nin, geçtiğimiz yıl ilk defa gerçekleştirdiği MIX Festival, çoksesliliğini devam ettirerek 15-16 Aralık tarihleri arasında 2. kez düzenlenecek.

Fatboy Slim MIX Festival’e geliyor

Zorlu PSM’nin, geçtiğimiz yıl ilk defa gerçekleştirdiği MIX Festival, çoksesliliğini devam ettirerek 15-16 Aralık tarihleri arasında 2. kez düzenlenecek. Şehrin tam ortasında farklı müzik türlerini aynı çatı altında toplayacak MIX Festival’in programına son eklenen isim “TheRockafellerSkank", "PraiseYou", "Right Here, Right Now" ve "Weapon of Choice” gibi parçalarla rock ve dans müziğinin unsurlarını bir araya getirerek kendisinden önce gelen tüm DJ’lerden çok daha büyük bir kitleye ulaşan Grammy ve Brit ödüllerinin sahibi Cook, nam-ı diğer FatboySlim oldu!

Haberin Devamı

MIX Festival’de başka kimler var?

Zorlu PSM’nin tüm alanlarının kullanıldığı, konserlerden, atölyelere; partilerden, plak pazarına kadar birçok etkinliği içeren festivalde sahne alacak diğer isimler arasında: festivalin ilk gününde headliner olarak sahnede olacak efsane isim Selda Bağcan&BoomPam’e ek olarak, Modestep (Live), Ali Farka ToureBand&Terakaft (ThePeaceCaravan), Electro Deluxe, TheWeddingPresent, Ferhat Albayrak, Cem Adrian, Goose, Mustafa Özkent, Kabus Kerim, Manuş Baba, Slam, Jakuzi, Motorama, Gökçen Kaynatan ve Elektronikleri, Donae’o, Dagamba, Jacques, Son Feci Bisiklet, SX, SheDrewTheGun, Dudu Tassa &TheKuwaities, Akın Sevgör ve TheAwayDays yer alıyor.

Avantajlı kombine biletleri* satışta olan MIX Festival’in biletlerine Biletix.com ve Zorlupsm.com ile Zorlu PSM gişelerinden ulaşılabiliyor.