Cadde Fatih Erkoç'tan blues tarzında 'Emmoğlu'

Fatih Erkoç'tan blues tarzında 'Emmoğlu'

22.09.2017 - 18:52 | Son Güncellenme:

Kariyeri boyunca 13 albüm yayınlayan usta sanatçı Fatih Erkoç, Uniq Açıkhava Konserleri kapsamında Uniq İstanbul’da akustik orkestrasıyla beraber unutulmaz bir konser verdi.

Fatih Erkoçtan blues tarzında Emmoğlu

Pop ve caz gibi farklı türlerdeki yetkinliğiyle müzikseverleri büyüleyen Fatih Erkoç, Gişe Organizasyon tarafından düzenlenen konserler dizisinde yağmurlu havaya rağmen büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Konserine 'Yana Yana' şarkısıyla başlayan Erkoç, her tarzda seslendirdiği şarkılarla çok renkli bir geceye imza attı. Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, blues gibi geniş bir yelpazeden oluşan repertuvarı ve esprileriyle yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan sanatçının, Ferdi Tayfur’un 'Emmoğlu' şarkısını blues ve rock tarzında yorumlaması ise konsere damga vurdu.

HASTALIĞINI ANLATTIĞI ‘AVUÇ İÇİ KADAR MUTLULUK’ KASIMDA RAFLARDA!

Fatih Erkoç, konserin ilk dakikalarında hava muhalefetine rağmen konsere gelen müzikseverlere, "Bu havada buraya geldiniz ya, daha da sizi unutmam. Çok müteşekkirim ne diyeceğimi bilemiyorum’ sözleriyle teşekkür etti.

Sanatçı, lenfoma kanserini tamamen atlattığını hayranlarıyla paylaşırken, "Şu an iyi olma halim sizden kaynaklı. Geçen yıl kötü bir hastalık atlattım, şimdi çok iyiyim sizin dualarınızla. Hastalığımın başlangıcından sonuna kadar olan dönemi anlatan bir kitap yazdım, Kasım ayına yetişecek. Aralık-Ocak gibi yeni bir albüm çıkarıyorum. Kitabımın ismi büyük ihtimal ‘Avuç İçi Kadar Mutluluk’ olacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Erkoç’un 13 şarkıdan oluşacak yeni albümünün okumalarının bittiği ve sıfır beste olan şarkıların tamamında kendi imzası olduğu öğrenildi.

TÜRKİYE’NİN EN ÇATLAK SANATÇILARINDAN BİRİ YILDIZ TİLBE!

Erkoç, Yıldız Tilbe’nin 'Sensiz Olmaz^' şarkısını söylemeden önce "Türkiye'nin en çatlak sanatçılarından biri hem çok güzel şarkı söylüyor, hem dans ediyor. Bu şarkı ona ait" sözleriyle herkesi güldürdü.

DEV EKRANA YANSITILAN ATATÜRK FOTOĞRAFI DUYGULANDIRDI

Fatih Erkoç, ‘Neredesin Sen’ türküsünü söylerken, dev ekrana yansıtılan Atatürk fotoğrafı ise izleyenleri duygulandırdı.

Usta sanatçı, yoğun istek üzerine bis yaptı.