Ankara Fatih Gençlik Vakfı'ndan Mehmetçik'e 3 Bin Çorap

Fatih Gençlik Vakfı'ndan Mehmetçik'e 3 Bin Çorap

01.03.2018 - 13:49 | Son Güncellenme:

Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden askerlere destek olmak için vakıf tarafından bölgeye 3 bin çorap gönderildi

Fatih Gençlik Vakfından Mehmetçike 3 Bin Çorap

İSTANBUL (AA) - Fatih Gençlik Vakfı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e 3 bin çorap göndererek destek oldu.

Haberin Devamı

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 50. Dönem Genel Başkanı Ömer Öztürk tarafından kurulan eğitim, yurt, burs ve yayıncılık alanlarında faaliyet gösteren Fatih Gençlik Vakfı örnek bir çalışmaya imza attı.

Vakıf bursiyerleri, yurt öğrencileri ve mezunlarının katkılarıyla Afrin'de mücadele eden askerlere iletilmek üzere temin edilen 5 bin çift askeri çorabının 3 bini Ahmet Tor Kışlası'na gönderildi.

- Öğrenciler Mehmetçik için dua etti

Ayrıca bu hayır organizasyonunda yer alan yurtlardan Şişli’de bulunan Feriköy Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencileri de kahraman askerlerin başarısı için dua etti.

Yurdun mescidinde şehitler ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) için yapılan duaya katılan öğrenciler, Türk bayraklarıyla süslendikleri yurt binasının önünde toplanarak, birlik-beraberlik mesajı verdi.

Haberin Devamı

Feriköy Öğrenci Yurdu'nun öğrenci temsilciliğinden yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımıza, ülkemizi iç ve dış tehditlerden korumak konusunda gösterdiği azim ve kararlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Biz de küçük bir katkıyla da olsa askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Hafta sonu sınır birliklerimizi ziyaret ederek desteğimizi yineleyeceğiz. Bize öncülük eden ve milli-manevi anlamda bilinçlenmemize vesile olan yurt ve vakfımıza da teşekkür ediyoruz. Kalem tutan ellerimiz vatan için silah tutmaya hazırdır." ifadelerine yer verildi.