Cadde Fatih Harbiye izleyicisine kötü haber!

Fatih Harbiye izleyicisine kötü haber!

12.11.2014 - 12:13 | Son Güncellenme:

Yeni alınan karar ile Pazar akşamları yayınlanmaya başlayan Fatih Harbiye için kötü haber geldi. Bu hafta Fatih Harbiye yeni bölüm yayınlamayacak. Peki dizinin yeni bölümü neden yok, işte ayrıntılar...

Fatih Harbiye izleyicisine kötü haber

Show TV’de Pazar akşamları yeni bölümleriyle ekrana gelen Fatih Harbiye bu hafta yayınlanmayacak!
Başrollerinde Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Okday Korunan ve Itır Esen’in rol aldığı Koliba Film imzalı Peyami Safa’nın aynı adla uyarlanan unutulmaz eseri Pazar akşamı Show TV’de ekrana gelecek olan Milli maç nedeniyle yayınlanmayacak ve yeni bölümü 23 Kasım Pazar akşamı ekrana gelecek!

Haberin Devamı

Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film’in üstlendiği “dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan dahil olurken; başrolleri Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici ve Uğur Demirpehlivan paylaşıyor.

Sadullah Celen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise; Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren kaleme alıyor.

Fatih Harbiye'nin heyecanla beklenen 47. Bölümü 9 Kasım günü Show TV'de ekrana geldi.

Yazarlar