Kütahya FATİH İMAM HATİP ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE BİRİNCİSİ

FATİH İMAM HATİP ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE BİRİNCİSİ

19.01.2016 - 16:49 | Son Güncellenme:

.

FATİH İMAM HATİP ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Fatih İmam Hatip Orta Ortaokulu öğrencisi Seda Nur Salim Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında Türkiye birincisi oldu.
8`inci sınıfta okuyan 1 milyon 174 bin 427 öğrencinin katıldığı TEOG sınav sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Tavşanlı Fatih imam hatip ortaokulu öğrencilerinden Sedan Nur Salim 120 soru da 120 net yaparak Türkiye birincisi oldu.
İmam Hatip Ortaokullarında eğitim gören öğrencilerden bazıları, Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil ile Din kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak TEOG da büyük bir başarıya imza attılar.
Türkiye’de Ortaokul 8`inci sınıfta okuyan 1 milyon 174 bin 427 öğrencinin içinden derece elde eden Seda Nur Salim’in başarımı aileme ve öğretmenlerime borçluyum” dedi.
Fatih İmam Hatip Orta Okulu müdürü ve öğretmenleri başarıyı düzenli ve sistemli çalışmanın sonucu elde ettiklerini anlatırken Öğrencileri Seda Nur Salim’i tebrik ettiler. (Tİ -EFE)