İstanbul Fatih'te Canlı Yayın Üzerinden "Ramazan Sohbetleri" Programı Gerçekleştirildi

Fatih'te Canlı Yayın Üzerinden "Ramazan Sohbetleri" Programı Gerçekleştirildi

14.06.2017 - 11:44 | Son Güncellenme:

.

Fatihte Canlı Yayın Üzerinden Ramazan Sohbetleri Programı Gerçekleştirildi

Fatih Belediyesi tarafından sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan sohbet programı, “Ramazan Sohbetleri” adı altında yine sosyal medya üzerinden canlı yayınlandı. Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de katıldığı programda usta spor yorumcuları gündeme dair konuları tartıştı.
Fatih Belediyesi’nin Ramazan ayı içerisinde geleneksel olarak düzenlediği sosyal medya üzerinden canlı yayın sohbetleri devam ediyor. Ramazanın 18’inci gününde Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda sosyal medya üzerinden canlı yayın yapılarak sohbet programı düzenlendi. Serdar Tuncer’in moderatörlüğünü yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in yanı sıra Spor Yorumcuları Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz, Ertem Şener ve Rasim Ozan Kütahyalı katıldı. İlahi dinletisiyle başlayan programda daha sonra sohbete geçildi. Katılımcılar sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan programda gündeme dair konularda sohbet etti.

“Hem bizim hem de onlar açısından farklı bir program oldu”
Programın ardından açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bizim zaten sosyal medya sohbetlerimiz vardı. Ramazan nedeniyle de bunu Ramazan sohbetlerine döndürdük. Bugün ikincisinin gerçekleştirdik. Misafirlerimiz kamuoyu tarafından bilinen, sevilen ve ilgiyle takip edilen bir ekiptir. İyi bir sohbet olduğunu düşünüyorum. Tabi futbol, Ramazan, Tarihi Yarımada ve kültür adı altında onları ağırlamış olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bizim açımızdan değişik, eminim ki onlar açısından da farklı bir program oldu. Biz bu sosyal medya sohbetlerini devam ettireceğiz. Ramazan da ve sonrasında da devam ettireceğiz. Bu artık bir gelenek haline geldi. Belli bir izleyici kitlemiz var” dedi.
Program hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.