Cadde Fatih Ürek 30 kiloyla birlikte 200 bin TL verdi!

Fatih Ürek 30 kiloyla birlikte 200 bin TL verdi!

25.04.2016 - 07:03 | Son Güncellenme:

Mide küçültme ameliyatıyla 30 kilo veren Fatih Ürek, ilk kez geldiği Gürcistan’a hayran kaldı.Ürek "Eski kıyafetlerimi küçülttürdüm ama çok masrafı oldu. 200 bin TL’ye mal oldu" dedi.

Fatih Ürek 30 kiloyla birlikte 200 bin TL verdi

Gürcistan’ın Batum şehrindeki Leogrand Hotel’de sahne alan Ürek’i yaklaşık 500 kişi izledi.

Haberin Devamı

Ürek, sahnede kaldığı iki saat boyunca şarkılarının yanı sıra tüm masaları dolaşarak hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Kadın hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı Ürek, bazı şarkılarına müzik girmesine rağmen başlayamadı. Sahnesinin sonlarına doğru ise Ürek, meşhur yılan dansıyla Gürcü hayranlarını mest etti. Birçok kişi Ürek’i yılan dansı yaptığı sırada fotoğraf ve videoya alarak ölümsüzleştirdi. Şarkıcı ‘Hadi Hadi’ şarkısını yoğun istek üzerine iki defa söyledi.

"Özümüz arabesk ama temelimiz sanat müziği"
Ürek, sahneye çıkmadan önce ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gürcistan’a ilk defa geldiğini söyleyen Ürek, “Çok şaşırdım. Çok düzenli ve temiz. Tarihi binalarını korumuşlar. Disiplinleri de var. Karadeniz’in temiz havasını da aldım” dedi. Son dönemde arabesk müziğine ilginin artmasına Ürek, “Müziğe başladığım zaman korkunç arabesk furyası vardı. Benim sahnemde hep arabesk var. Arabesk söylendiği zaman insanlar aşka geliyor. Arabeskin yanında biraz daha alaturkaya önem verilmesi gerekiyor. Tarkan Türk sanat müziğiyle bunu çok iyi yaptı. Devamın gelmesini bekliyorum. Bizim özümüz arabesk ama temelimiz sanat müziği” diye konuştu. Pop şarkılarla ilgili ise şarkıcı, “Şarkılar birbirine benzemeye başladı. Şarkı söylemekte zorlanıyorum. Geçen ve ondan önceki senelerdeki popüler şarkıları unuttum” şeklinde konuştu.

"İsmimi ve yaşımı saklamam"
Geçen haftalardaki doğum gününde 60 yaşına girdiği yazılmasına Ürek, “50 yaşındayım. Ama kendimi 50 yaşında hissetmiyorum. Yaşımı ve ismimi de saklamam. İsmim de Fatih Sultan Mehmet’tir. Annem rüyamda görüp, ismimi öyle koymuş” diyerek itiraf etti.

"Ayakkabı numaram bile küçüldü"
Ameliyatla zayıflamasıyla ilgili Ürek, “Çok mutluyum. Sahnede kocaman göbek taşımaktan yorulmuştum. 30 kilo verdim ama fazla geldi. O yüzden 5 kilo geri aldım. Zayıfladığım için masraf oldu. Ayakkabı numaram bile iki numara küçüldü. Eski kıyafetlerimi küçülttürdüm ama çok masrafı oldu. 200 bin TL’ye mal oldu. Giyinmeyi çok seviyorum” dedi.