Cadde Fatma Girik 145 gündür umutla hayat arkadaşını bekliyor

Fatma Girik 145 gündür umutla hayat arkadaşını bekliyor

07.04.2015 - 11:07 | Son Güncellenme:

TÜRK sinemasının ünlü kadın yıldızlarından Fatma Girik, 145 gündür Muğla’nın Bodrum İlçesi’ndeki bir özel hastanede yoğun bakımda tedavi gören hayat arkadaşı 95 yaşındaki ünlü yönetmen Memduh Ün’ü yalnız bırakmadı. Girik her sabah hastaneye gidip, çaresiz bir şekilde kafeteryada Ün’den gelecek iyi bir haber bekliyor.

Fatma Girik 145 gündür umutla hayat arkadaşını bekliyor

Ünlü yönetmen Memduh Ün, geçen 11 Kasım’da hayat arkadaşı Fatma Girik ile yaşadığı Torba Mahallesi’ndeki evinde rahatsızlandı. Bodrum Özel Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Ün’e akciğerlerinde sıvı birikmesi, yüksek tansiyon ve yaşa bağlı organ yetmezliği teşhisi konuldu. Ün, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Ünlü sinema oyuncusu Fatma Girik, 145 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren hayat arkadaşını yalnız bırakmıyor. Hergün saat 08.30’da hastaneye giden Girik doktorlardan bilgi alıp, tüm gününü kafeteryada bir köşede oturup, gelecek iyi bir haber bekliyor. Her gün aynı sandalyede oturup, saat 19.00’a kadar bekleyen Girik, akşamları ise çaresiz eve dönüyor.

"Fatma Hanım asla ümidini kaybetmedi" diyen yakınları, "Memduh Bey’in iyileşeceğini ve birlikte bir gün evlerine dönecekleri günü bekliyor. Bugüne kadar hastanedeki ziyareti bir gün bile aksatmadı. ’Evde bekle’ tekliflerimizi ise asla kabul etmedi" diye konuştu.