Gaziantep Fatma Şahin'den Öğrencilere Ziyaret

Fatma Şahin'den Öğrencilere Ziyaret

19.12.2016 - 15:38 | Son Güncellenme:

.

Fatma Şahinden Öğrencilere Ziyaret

15 Temmuz akşamı darbe girişimine karşı sağlam bir duruş gösteren imam hatip öğrencilerine teşekkür eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Sizler böyle durduğunuz sürece hiçbir saldırı bizi yıldıramaz” dedi.
Şahin, Şehitkamil Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Burada öğrencilerin o akşam gösterdiği sağlam duruşun takdire şayan olduğunu aktaran Şahin, “Sizler bizim için çok önemlisiniz, bizim geleceğimizsiniz. Bundan sonraki süreçte sizler daha da önemlisiniz. Matematiğin fiziğin yanı sıra iyi insan olmayı da öğrenmelisiniz. İyi insan olurken diğer değerleri de öğrenmelisiniz” şeklinde konuştu.
15 Temmuz akşamı gençlerin iyi bir duruş sergilediğini yineleyen Şahin, “Eğer sizler o gece sağlam bir duruş sergilemeseydiniz bizler başka bir sabaha uyanabilirdik. O hain ve alçakça saldırıya karşı gençler sağlam bir duruş gösterdiler ve bizler güzel bir sabaha uyandık. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Artık yeni bir Türkiye’nin var olduğunu vurgulayan Şahin, yeni Türkiye’de öğrencilerin eksiklerini giderip güçlü bir şekilde yola devam etmelerini istedi. Şahin, bir anne veya bir başkan olarak öğrencilerin yanında olduğunu, bu süreçte onlara destek olacağını kaydetti.
Şahin, bayan öğretmenlere kutnudan yapılmış şal, erkek öğretmenlere ise kutnudan yapılmış kravat hediye etti.
Sınıfları tek tek gezen Şahin, öğrencilere kalem, bloknot ve ajandadan oluşan bir paket hediye etti. Zaman zaman öğrencilerle sohbet eden Şahin, daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.