Cadde Fatma Turgut: Yaram hala çok açık

Fatma Turgut: Yaram hala çok açık

07.09.2017 - 17:37 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Fatma Turgut, Model grubunun ayrılık hikayesini anlattı: Müzisyen arkadaşlarım gittiler, döneceklerdi. Telefon açıp, ‘Biz dönmemeye karar verdik’ dediler. Yaram hala çok açık. Küsmedim, sadece bazı arkadaşlara gücendim.

Fatma Turgut: Yaram hala çok açık

MaviBahçe Şehre Dönüş Festivali, İzmir'de düzenlenen Doğan Duru ile Akustik Sohbetler etkinliğiyle başladı. Duru’nun konukları şarkıcı Fatma Turgut ve fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut oldu. Keyifli bir sohbet gerçekleştiren sanatçılar, söyledikleri şarkılarla da izleyicileri coşturdu. Turgut, yaptığı esprilerle İzmirlilere neşeli saatler yaşattı.

Haberin Devamı

"GİTTİLER, DÖNECEKLERDİ..."

Model grubunun ayrılık hikayesini anlatan Fatma Turgut, ‘değerli müzisyen insanlar’ olarak bahsettiği grup arkadaşlarıyla İzmir’den yola çıktıklarını söyledi. Bir yıldır Fatma Turgut olarak müzik hayatına devam ettiğini dile getiren şarkıcı, “2009'da İstanbul’a gidip albümler yaptık. Şöyle bir kırgınlığım oldu. Konserlerde çok konuşamıyoruz. Şarkı aralarında azıcık derdimi anlatmaya çalışıyorum. Hala yaram çok açık. Gittiler, döneceklerdi. Telefon açıp, ‘Biz dönmemeye karar verdik’ dediler" şeklinde konuştu.

Yazarlar