Cadde Fatmagül'ün başarısı dünyanın öbür ucunda devam ediyor!

Fatmagül'ün başarısı dünyanın öbür ucunda devam ediyor!

29.02.2016 - 14:57 | Son Güncellenme:

Ay Yapım’ın tüm dünyada büyük ses getiren projesi Fatmagül’ün Suçu Ne şimdi de Latin Amerika'yı etkisi altına aldı. Dizinin tarihlerindeki en büyük ratinglere sahip olduğunu belirten Porto Rikolu Wapa Tv ekibi, dizinin oyuncularıyla röportaj yapmak için geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldi.

Fatmagülün başarısı dünyanın öbür ucunda devam ediyor

Evrensel bir sorun olan kadına şiddet ve toplum baskısı gibi konuları kadın gözüyle, kadın duyguları üzerinden anlatan ve yayınlandığı her yerde reyting rekorları kıran Fatmagül’ün Suçu Ne dizisine Porto Rikolu televizyon izleyicisi de büyük ilgi gösteriyor.

Haberin Devamı

Fatmagül’ün Suçu Ne’nin gördüğü ilgi üzerine Porto Riko’lu TV kanalı Wapa TV, Türkiye’ye gelerek Hilal Saral, Fırat Çelik, Esra Dermancıoğlu ve Buğra Gülsoy ile röportajlar yaptı.

Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’un senaryosunu yazdıkları, Hilal Saral’ın yönetmenliğini yaptığı Beren Saat, Engin Akyürek, Fırat Çelik, Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Engin Öztürk, Deniz Türkali, Seda Güven, Veda Yurtsever İpek, Esra Dermancıoğlu, Bülent Seyran ve Sumru Yavrucuk ve Musa Uzunlar’ın unutulmaz oyunculuklarıyla hayat verdikleri proje yayınlandığı her ülkede benzer durumlardaki kadınlara cesaret veriyor.

Fatmagülün başarısı dünyanın öbür ucunda devam ediyor