Ordu Fatsa'da Trafik Kazaları: 4 Yaralı

Fatsa'da Trafik Kazaları: 4 Yaralı

10.12.2016 - 22:36 | Son Güncellenme:

.

Fatsada Trafik Kazaları: 4 Yaralı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Samsun-Ordu karayolu Dolunay Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muharrem Dede yönetimindeki 28 RC 873 plakalı otomobil ile aynı istikamette ilerleyen Ercan Yıldırım’ın kullandığı 81 EJ 860 tır çarpıştı. Kaza sonucu otomobil refüjde bulunan elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada otomobilde bulunan sürücü Muharrem Dede kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, yolcular Pakize Dede ve Havva Dede ise yaralandılar. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi ve ilçede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Karşısına çıkan eşeğe çarptı
İkinci kaza ise Fatsa-Aybastı karayolunda meydana geldi. Tayfun Celep yönetimindeki 52 ED 724 plakalı otomobil seyir halindeyken yolun ortasında birden karşısına çıkan eşeğe çarptı. Çarpma sonucu sürücü Tayfun Celep yaralanırken, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Her iki kazada yaralanan kişilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazalarla ile ilgili soruşturma başlattı.