Ordu FATSA HEM’İN HEDEFİ 30 BİN KURSİYER

FATSA HEM’İN HEDEFİ 30 BİN KURSİYER

24.08.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

.

FATSA HEM’İN HEDEFİ 30 BİN KURSİYER

Ordu’nun Fatsa İlçe Halk Eğitim Merkezi(HEM) Müdürü Barış Semih Yazıcı, bu yıl Fatsa’nın nüfusuna oranla bünyelerinde 30 bin kursiyere eğitim vermek istediklerini belirtti.
Fatsa HEM Müdürü Barış Semih Yazıcı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Fatsa Halk Eğitim Merkezi olarak geçtiğimiz eğitim öğretim yılını çok iyi değerlendirdik. Kurs ve kursiyer sayımızı bu dönemde ikiye katladık. Bu yılki hedefimiz de 100 binin üzerinde nüfusu olan ilçemizde 20-30 bin arası kursiyer sayısına ulaşmaktır. Bunun için çalışmalara başladık. Usta öğretici başvurularımız var. 2 Eylül tarihine kadar devam edecek. Usta öğreticilerimizi belirledikten sonra yeni kurs alanlarında halkımıza hizmet etmeye çalışacağız. Her alanda kurs açıyoruz. Yaygın eğitim modülünde 3 bin 800 farklı kurs var. Talebe göre biz Fatsa HEM olarak her kursu açabilecek nitelikteyiz. Vatandaş gelip buraya bizlerden bir kurs talebinde bulunduğunda yeterli sayıya ulaşıldığında o kursu bünyemizde açıyoruz” dedi.
Müdür Yazıcı, geçen yıl toplamda 619 kurs açtıklarını ve 15 bin 789 kişinin bu kurslardan yaralandığını sözlerine ekledi.

Yazarlar