Gündem Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde büyük gelişme!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde büyük gelişme!

28.08.2017 - 12:32 | Son Güncellenme:

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin merakla beklenen yeni sezonundan ilk fragman geldi. Fazilet Hanım yeni sezonda kızlarının felaketi mi olacak soruları havada uçuşurken fragmandan gördüğümüz kadarıyla bu felaketin mutlu sonla biteceği gözüküyor. Geçtiğimiz sezon finalini bomba bir bölümle kapatan Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezonda bizleri şaşırtacak sürprizlerle dolu olacak!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde büyük gelişme

Fazilet Hnaım'ın cesareti kızlarının felaketi olmak üzere. Felaketin mutlu son getirmesi yeni sezonda beklenen düzeyde. Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezona bomba gibi bir etkiyle geri geliyor!

Haberin Devamı

FAZİLET HANIM VE KIZLARI YENİ SEZON ÖZETİ

Kızları için en iyisini isteyen Fazilet, Boğaz’ın incisi yalıya girerek hayalini kurduğu hayata kavuşabilecek mi? Dizinin soluksuz izlenen sezon finali sahnesi sonrasında, merakla beklenen ilk tanıtım yayınlandı. Ece gelinlik içerisinde, Fazilet’in ise tüm ihtişamı ile kızlarını kollarının altına almış halde Egemenlerden hesap sorduğu tanıtım, yeni sezonda pek çok dengenin değişeceğinin sinyallerini veriyor. Fazilet ve kızları tekrar aile olarak bir araya gelip, değişen bu yeni hayatlarında mutluluğu yakalayabilecekler mi?

Senaristliğini Sırma Yanık’ın yaptığı, yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, gülsen tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol’un yer alıyor.

Haberin Devamı

FAZİLET HANIM VE KIZLARI YENİ SEZON FRAGMAN

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Fazilet’in cesareti kızlarının felaketi mi olacak?

Sinan gerçeği söylemek için tüm cesaretini toplamışken Nil’in intiharı her şeyi altüst eder. Gerçeği öğrenen ve küplere binen Yağız ve Sinan’ın hesaplaşması sert olur.

Yağız, attığı sürpriz adımla dengeleri değiştirir. Hazan şüphenin pençesindeyken Fazilet ise Ece’yle ilgili bambaşka bir gerçekle yüz yüze gelir. Ece’nin hamileliği, Fazilet’i en büyük kabusuyla karşı karşıya getirirken, Fazilet’in kızını kurtarmak için girdiği yol, sadece Ece’nin değil, Egemen ailesinin de hayatını değiştirmek üzeredir.

Yasin öfkesine yenilip geri dönüşü olmayan bir hata yaparken, Ece, hayatının en zor seçimiyle başbaşadır. Aynı anda Hazan ise kendi seçiminin bedelini ödemek zorundadır.

Hazan’ın ödeyeceği bedelden Yağız ve Sinan’ın payına ne düşecek? En çaresiz anında uzanan yardım eli, Ece’nin kaderini değiştirmeye yetecek mi?

Kızının geleceğini kurtarmak için gözünü karartan Fazilet’in cesareti, hem kızlarının hem de Egemen’lerin felaketi mi olacak?