Fendi Kadını 2017'de Bambaşka!

Fendi kadını 2017 Pre-Fall Koleksiyonu'yla daha bir başka...

İpeğin zerafeti, dantelin romantizmi, jakarlı kumaşların nostaljik havası ve kürkün ihtişamı Fendi 2017 Pre-Fall Koleksiyonu'nda buluştu. Karl Lagerfeld ve Silvia Venturini'nin koleksiyonda yer alan lüks kıyafetleri modern tarz ve klasik görünümle harmanlaması sonucu, modaseverler Fendi'nin harikalar diyarında kayboluyordu.

Elbise ve etek-bluz ağırlıklı kombinlerin yer aldığı koleksiyonun sonbahar renkleri ilk göze çarpan ayrıntıydı. İpeğin zarafeti bluzlarda, elbiselerde ve eteklerde öne çıkarken, kürk detaylarıyla ihtişamı arttırılan kabanlar ve kürk mantolar sıcacık geçecek bir kışın habercisi niteliğindeydi. Koleksiyonun bir diğer öne çıkan özelliği, kısa paçalı ve lastikli pantolonların ya da tulumların sonbahar mevsimine uydurularak, bileğin üzerinde biten çorap çizmelerle kullanılmasıydı. Adeta çorap giymiş algısı yaratan bu çizmeler iddialı tarza sahip olan kadınların ilgisini çekecek gibi duruyordu.

Haberin Devamı

Tasarımlarda pilelere ve şal yakalara oldukça fazla yer verilmişti. İşlemeler ve cut-out motifler düz tasarımlara hareket katıyordu. Lazer kesim gibi görünen bu cut-out motiflerin hepsi aslında el emeğiydi. Ayrıca elbiselerdeki ve kabanlardaki asimetrik kesimler tasarımlara modern bir hava katıyordu. Koleksiyonda klasik bir şıklık yaratılırken, spor kıyafetlerin ve aksesuarların enerjisinden de destek alınıyordu. Saç ve çantalarda kullanılan aksesuarlar yine klasik tarzın dışına çıkan bir koleksiyonu işaret ediyordu. Fendi'nin çantalarında kullandığı tüylü aksesuarlar bu koleksiyonda yer alan parçalarda da bulunuyordu. Renkli ponponlar hem çantları hem de şık sandaletleri süslüyordu.

Fendi 2017 Pre-Fall Koleksiyonu'na ait kombinleri aşağıda bulabilirsiniz. Koleksiyona ait daha fazla görsel görmek ve trendlerle ilgili yazılarımı okumak için sizleri blogum "PIMOOD"a beklerim.

Fendi Kadını 2017de Bambaşka

Fendi Kadını 2017de Bambaşka

Fendi Kadını 2017de Bambaşka

Fendi Kadını 2017de Bambaşka

Fendi Kadını 2017de Bambaşka

Fendi Kadını 2017de Bambaşka