Düzce FENERBAHÇE, İRAN TAKIMINA GOL YAĞDIRDI

FENERBAHÇE, İRAN TAKIMINA GOL YAĞDIRDI

11.07.2015 - 20:01 | Son Güncellenme:

.

FENERBAHÇE, İRAN TAKIMINA GOL YAĞDIRDI

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Düzce kampındaki son hazırlık maçında İran takımı Zob Ahan ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler karşılaşmayı 7-0 kazandı.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 30 Haziran’da Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’ne gelen ve 11 günlük kamp sonrası hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, Düzce 18 Temmuz Stadı’nda İran takımı Zob Ahan ile kentteki son hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Mücadeleye Fenerbahçe; kalede Fabiano Ribeiro, defansta Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, orta sahada Mehmet Topal, Raul Meireles, Miroslav Stoch, Milos Krasic, Diego Ribas, ileri uçta ise Fernandao ilk 11’i ile, konuk takım Zob Ahan ise; Mazahevi, Mohebi, Hadi, Mehdi, Ghanbari, Esmaelifar, Hadadifar, Sadeghi, Pahlavan, Rezaei ve Tabrizi ilk 11’i ile başladı.
SARI-LACİVERTLİLER ETKİLİ OYNADI
Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada ilk yarıya etkili başlayan Fenerbahçe art arda goller buldu. 5. dakikada Fernandao, 20. dakikada Stoch ve 33. dakikada Mehmet Topal’ın golleriyle soyunma odasına 3-0 önde giden sarı-lacivertliler, ikinci yarıda da gollerine devam etti. Fenerbahçe, 65. dakikada Nani, 75. dakikada De Souza, 77. dakikada Mehmet Topuz ve 79. dakikada da Sow’un golleriyle karşılaşmadan 7-0’lık skorla galip ayrıldı.
PEREIRA TÜM TAKIMA ŞANS VERDİ
Teknik direktör Vitor Pereira, karşılaşmada tüm oyuncularına şans verdi. Sarı-lacivertlilerde ikinci yarıda oyuna; Volkan, Şener, Alves, Kadlec, Caner, Alper, Souza, Mehmet Topuz, Holmen, Nani ve Sow dahil oldu.
NANI İLK GOLÜNÜ ATTI
Mücadelenin 64. dakikasında oyuna yeni giren Portekizli yıldız Nani, kaleyi direkt gören pozisyonda serbest vuruş kullandı ve topu ağlara gönderdi.
MAÇI ÇATIDAN İZLEDİLER
Fenerbahçelilerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada stat tamamen dolarken, bazı sarı-lacivertli taraftarlar karşılaşmayı çevrede bulunan binaların çatılarından izledi.
KAFİLE İSTANBUL’A DÖNDÜ
Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’ndeki hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, hazırlık maçının ardından İstanbul’a döndü.