İstanbul Fenerbahçe Kritik Haftada

Fenerbahçe Kritik Haftada

14.10.2017 - 11:51 | Son Güncellenme:

.

Fenerbahçe Kritik Haftada

Beşiktaş derbisini kazanan, ancak bir sonraki haftada Akhisar deplasmanında mağlup olan Fenerbahçe, mili maç arası dönüşünde kayıp yaşamak istemiyor. Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan sarı-lacivertlilerde tek hedef 3 puan.
Süper Lig’in 8. haftasında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe’de tek hedef galibiyet. Beşiktaş derbisinde alınan 3 puanını ardından Akhisar deplasmanından puansız dönen sarı-lacivertli ekibin puan kaybına tahammülü yok. Zirvenin gerisinde kalmak istemeyen Aykut Kocaman ve öğrencileri, taraftarı önünde çıkacağı bu mücadelede mutlak galibiyet arıyor. Rakibiyle daha önce 1 kez karşılaşan Fenerbahçe, bu maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’deki ilk döneminde oynanan maçta, Yeni Malatyaspor, Türkiye Kupası mücadelesinde rakibini mağlup etmişti. İki ekip Süper Lig’de ilk kez karşı karşıya gelecek.

2 takımda 5 isim cezalı
Zorlu karşılaşma öncesinde iki takımdaki eksik isimler dikkat çekiyor. Fenerbahçe’de kırmızı kart cezalısı olan İsmail Köybaşı, Alper Potuk ve Martin Skrtel, bu mücadele forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde 2 de sakat oyuncu bulunuyor. Robin van Persie ve Fernandao, Yeni Malatyaspor karşısında takımlarını yalnız bırakacak. Konuk ekipte de kırmızı kart cezalısı Rahman Buğra Çağıran ve sarı kart cezalısı Issam Chebake, Fenerbahçe mücadelesinde forma giyemeyecek olan isimler. Yarın 19.30’da Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek.