Ferhat Göçer

  • İsim
    : Ferhat
  • Soyad
    : Göçer
  • Mesleği
    : Şarkıcı
  • Doğum Tarihi
    : 11.05.1970
    1970-05-11
  • Uyruğu
    : Türkiye
BİYOGRAFİSİ

Türk şarkıcı. Aynı zamanda doktorluk mesleğini de sürdürmektedir.
 
Biyografi
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Devlet Konservatuarı Şan Bölümünü bitirmesinin ardından Devlet Opera ve Balesi'nde iki yıl sözleşmeli olarak çalıştı. Doktor olarak tayininin çıktığı Şanlıurfa'da, mecburi hizmetini yerine getirmek üzere ayrılır. İstanbul’a döndüğünde Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak göreve başlayan Göçer, kendine müzikte yeni bir hedef belirlemiştir: Türk Müziğini aldığı klasik eğitim ile birleştirip, dünyaya tanıtmak. Bu hedefi doğrultusunda çalışmalarına ve genel cerrahlığa bugün de devam etmektedir.
 
Ferhat Göçer, dünya opera repertuarından günümüz şarkılarına, napolitanlardan şansonlara, rembetikolara; Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinden, halk müziğimizin örneklerine, Hafif Batı Müziği’nin nostaljik parçalarından günümüz müziğine kadar farklı müzik türlerini seyircisiyle buluşturmaktadır.
 
Ferhat Göçer’in kurduğu ve Türkiye’nin tek şahsa özel senfoni orkestrası olan Metropol Senfoni Orkestrası ile konserler veren sanatçının kendi adını taşıyan ilk albümü 2005 yılının Eylül ayında yayınlandı. 2007 senesinde ikinci albümü olan 'Yolun Açık Olsun' ile ödül kazandı.
 
Ferhat Göçer, ‘Anadolu Aryaları’ adlı projesi ile İstanbul'dan Diyarbakır'a, Gaziantep’ten İzmir’e uzanan konserler gerçekleştirdi. Türk Müziğinin dünyaya açılmasında öncü role sahip olmak isteyen Ferhat Göçer; Gino Castelli, Alessandro Safina, Al Bano, Patrizio Buene, Emma Shaplin ve Michael Bolton ile verdiği konserler ile farklı ülkelerin müziklerine uzanan köprüler kurdu. Ferhat Göçer, son yıllarda çıkardığı albümlerindeki şarkılarla birçok televizyon kanalında ve internet sitesinde listelerde 1.sırayı zorlamayı başarmıştır.
 
Diskografi 
Albümler
Ferhat Göçer (27 Eylül 2005)
Yolun Açık Olsun (26 Aralık 2007)
Çok Sevdim İkimizi (25 Mart 2008)
Biz Aşkımıza Bakalım (1 Nisan 2010)
Seni Sevmeye Aşığım (20 Ekim 2011)
Kalbe Kiralık Aşklar (7 Ekim 2013)
EP ve remiks albümleri
Çok Sevdim İkimizi & Remixes (1 Aralık 2008)
Seni Sevmeye Aşığım&Remixes (2 Temmuz 2012)
Single'ları
.Götür Beni Gittiğin Yere (17 Kasım 2009)
 
Yarabbim (10 Nisan 2013)


Ferhat Göçer biyografisi

Ferhat Göçer kimdir?

Ferhat Göçer 11.05.1970 tarihinde doğmuş olup Şarkıcı olarak görev yapmaktadır.

Ferhat Göçer kaç yaşındadır?

Ferhat Göçer 11.05.1970 tarihinde doğmuş olup 47 yaşındadır.

Ferhat Göçer ne iş yapar?

Ferhat Göçer Şarkıcı olarak görev yapmaktadır.

Ferhat Göçer nerelidir?

Ferhat Göçer Türkiye vatandaşıdır.

En Çok Konuşulan Haberler
    ©Copyright 2017 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.