Cadde Ferman Toprak'ı omuzlara aldılar

Ferman Toprak'ı omuzlara aldılar

09.08.2017 - 10:14 | Son Güncellenme:

Engellilerin de spor yapabildiğini göstermek amacıyla Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen Engelsiz Futbol Şöleni etkinliğinde engelli sporcular ile ünlü isimler gösteri maçı yaptı.

Ferman Toprakı omuzlara aldılar

Fantezi müziğin sevilen ismi Ferman Toprak'ın da hazır bulunduğu maçta; ünlüler takımında Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, Galatasaray'ın eski futbolcusu Evren Turhan, teknik direktör Güvenç Kurtar ve oyuncu Metin Yıldız da yer aldı.

Haberin Devamı

Engelli sporcularla Halkalı Atakent Stadı'nda oynanan maçta ünlüler takımı, karşılaşma öncesi objektiflere poz verdi. Çekişmeli geçen maç engelli sporcuların galibiyetiyle sona erdi.

Maç sonrasında sporcuların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Ferman Toprak omuzlara alındı. Karşılaşma sonrası engelli sporcularla birlikte sevilen şarkılarını söyleyen Toprak, böylesine anlamlı bir sosyal sorumluluk etkinliğinde bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Uzun yıllar sonrasında nizami bir sahada engelli sporcu kardeşlerimle çekişmeli bir maç yaptık. Defansta elimden geleni yaptım ama kazanamadık. Yenilsek de sonunda dostluk kazandı" dedi.