Dünya Ferrari için hesap boşalttı

Ferrari için hesap boşalttı

24.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rusya’da Sberbank şubesinde çalışan kız kardeşler, bir müşterinin parasını zimmetlerine geçirdi. Ferrari siparişi vermeye kalkan kardeşler polis tarafından tutuklandılar..

Ferrari için hesap boşalttı

Rusya’da bankada çalışan iki kız kardeşin lüks otomobil hayali hapisle sonuçlandı. Kommersant gazetesinin haberine göre başkent Moskova’da bulunan bir Sberbank şubesisinde kredi bölümünde 26 yaşındaki Meryem Dadaşov ile aynı bankanın başka bir şubesinde çalışan 22 yaşındaki kardeşi Tamilla Dadaşov, birkaç gün önce bir müşterinin hesabından 40 milyon ruble (Yaklaşık 700 bin dolar) parayı hesaplarına geçirdi. Bu paranın 120 bin doları ile alışveriş yapan kız kardeşler daha sonra Ferrari’nin showroom’una giderek sıfır bir süper lüks otomobil siparişi verdi. Yetkililerin edindikleri bilgiye göre kız kardeşlerin bankadan 4 milyar ruble (60 milyon dolar) daha para çalarak kayıplara kaçmayı planladığını belirtti. Moskova polisi kız kardeşlerle birlikte lüks otomobil galerisi sahibini de gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Şu anda ev hapsinde tutulan kız kardeşler hakkında yolsuzluktan dava açılacağı belirtildi. Ancak banka yetkilileri de bu paranın nasıl çekildiğini araştırıyor. Kız kardeşlere içerinden başkalarının da yardım ettiğinden şüpheleniliyor.