Editörün Seçtikleri Ferzan Özpetek Filmleri iTunes’da sevenleriyle buluşuyor

Ferzan Özpetek Filmleri iTunes’da sevenleriyle buluşuyor

27.11.2018 - 16:27 | Son Güncellenme:

iTunes Movies bugün Ferzan Özpetek için hazırladığı özel odayı kullanıma açtı. Ünlü yönetmenin Türkiye ve yurtdışında ödül kazanmış filmlerinin yanı sıra, dram, romantik, bilim ve kurgu fantastik filmlerin bulunduğu “Ferzan Özpetek’e İlham Veren Filmler” seçkisini de sunuyor.

Ferzan Özpetek Filmleri iTunes’da sevenleriyle buluşuyor

“iTunes Store’da seyirciyle başka bir yoldan buluşmak çok güzel” sözlerini aktaran Ferzan Özpetek, sevenleriyle buluşan film seçkileri için “Tüm hayatım boyunca film izledim ve çok yetenekli yönetmenlerin harika çalışmaları beni sayısız yoldan etkiledi. Türkiye’deki izleyicinin bana ilham veren filmleri iTunes Store’da bulabilmeleri çok güzel”diye ekliyor.

iTunes Movies ile Film Keyfi

Haberin Devamı

iTunes Hollywood stüdyolarının ve dünya çapındaki bağımsız yapımcıların filmlerinden Türk sinemasına binlerce filmi kullanıcılara sunuyor. Türk Sineması, Yeni ve Dikkate Değer, Önerdiklerimiz ya da sevilen türe göre özel hazırlanmış film listeleri arasından seçim yapılabiliyor. Sinemaseverler bu filmleri 4K HDR ya da 4K’nın uygun olmadığı durumlarda HD olarak satın alabilir veya kiralayabilirler. Ayrıca kiraladığınız ya da satın aldığınız tüm filmlere tüm ekranlarınızdan ulaşmanız mümkün. iOS aygıtınızdan bir film satın alabilir ve Mac veya PC’nizdeki iTunes arşivinizden anında erişebilirsiniz. Ya da Mac veya PC’nizden satın aldığınız bir filmi iOS aygıtınızda izleyebilirsiniz. Apple TV 4K aracılığıyla, 4K HDR TV’nizde de seyredebilirsiniz.

Ferzan Özpetek Filmleri iTunes’da sevenleriyle buluşuyor

Yazarlar