Cadde Festivale ünlü yağdı

Festivale ünlü yağdı

12.12.2016 - 09:06 | Son Güncellenme:

Önceki gün Volkswagen Arena İstanbul'da gerçekleştirilen Vodafone FreeZone Festivali'nin İstanbul ayağı; ünlüleri bir araya getirdi.

Festivale ünlü yağdı

Vodafone FreeZone Festivali’nin İstanbul ayağı, sadece müziğin değil, televizyon, medya ve sanat dünyasının da ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Volkswagen Arena İstanbul’da gerçekleşen etkinliğe aralarında Can Bonomo, Keremcem, Başak Dizer Tatlıtuğ, Şebnem Bozoklu, Doğa Rutkay Kamal, Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı, Zeynep Beşerler, Ayşe Tolga, Tanem Sivar gibi ünlü isimlerin bulunduğu yaklaşık yedi bin davetli katıldı. Türk rock müziğinin ünlü ismi Teoman ve efsane grup MFÖ’nün dillere dolanan şarkılarıyla sahne aldığı muhteşem gecede söz ve besteleriyle bu yılın dikkat çeken seslerinden Kalben de ilk kez yer aldı. Rock müziğin kült isimlerinden Teoman, uzun zamandır canlı performans ile söylemediği en sevilen şarkılarını bu kez gençler için söylerken, müzik kariyerlerine 60 yılların sonunda başlayan efsane grup MFÖ ise ‘Sarı Laleler’ ‘Yandım Yandım’ ‘Benim Hala Umudum Var’ gibi şarkılarıyla adeta bir müzik ziyafeti sundu. Söz ve besteleriyle son dönemin dikkat çeken sesi Kalben ise ‘Saçlar’, ‘Haydi Söyle’, ‘Çorap’ gibi şarkılarını bu kez gençler için seslendirdi.