Muğla FETHİYE’DE YÜKSEKTEN DÜŞEN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

FETHİYE’DE YÜKSEKTEN DÜŞEN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

20.10.2014 - 13:15 | Son Güncellenme:

.

FETHİYE’DE YÜKSEKTEN DÜŞEN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Fethiye’de bir inşaatta kalıp ustası olarak çalışan şahıs dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 3.5 metre yükseklikten yere çakıldı. Ağır yaralanan kalıp ustası hastaneye kaldırılırken yolda öldü. İş kazası olayına Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ile Fethiye Emniyet Müdürlüğü Polis ekipleri el koydu.
İddialara göre Fethiye’nin Babataşı Mahallesi 796 sokakta özel bir inşaat firmasına ait site inşaatında kalıp sökmeye çalışan inşaat ustası evli 5 çocuk babası 49 yaşındaki Tahsin Sezgin dikkatsizlik sonucu aniden dengesini kaybedip yaklaşık 3.5 metre yükseklikten beton zemine çakıldı. Başında bulunan baretin bağlı olmaması nedeniyle düşme esnasında çevreye savrulmasıyla betona başını çarpan Tahsin Sezgin ağır yaralandı. İnşaatta çalışan diğer işçiler tarafından hemen sağlık ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Tahsin Segin’e ilk yardımı yaptıktan sonra Lokman Hekim Esnaf Hastanesine kaldırırken yolda öldü.
İş kazasını duyan Tahsin Sezgin’in yakınları hastaneye koşarak kendisini görmek istedi. Bu anda ölüm haberini alınca ise eşi ve çocukları sinir krizleri geçirdi. Aslen Muş’lu olduğu öğrenilen Tahsin Sezgin’in düştüğü inşaatın bulunduğu yer polis tarafından şeritle önlem altına alındı. Düştüğü yer de kan gölü yer alırken başında bağlı olmadığından dolayı çevreye savrulan baret ve diğer iş malzemeleri olay yerinde emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri tarafından bir bir delil olarak resimlendirildi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde ve hastane morgunda yaptığı inceleme ve otopsinin ardından inşaat ustası Tahsin Sezgin’in cenazesi geniş çaplı otopsi için Muğla adli tıpa gönderildi. Kazanın ardından Tahsin Sezgin’in arkadaşları da hastaneye koştu. Yaklaşık 11 yıldır Fethiye’de yaşadığı öğrenilen Tahsin Sezgin’in iyi bir inşaat ustası olduğu arkadaşları arasında oldukça sevildiği belirtildi.